TENS TELEGRAM?

Ara t'enviem les últimes hores al Telegram! Clica aquí!

Fede, la primera expulsió de ‘GH DÚO’

La gala acaba amb l’expulsió de l’italià i amb la nominació de Yurena, Antonio Tejado, Kiko Rivera i Irene Rosale
Fede és el primer expulsat de la casa de 'GH DÚO' | Telecinco

 

Nervis a flor de pell durant la tercera gala de ‘Gran Hermano Dúo’. Va ser una nit tensa, plena de discussions i marcada per les llàgrimes d’Antonio Tejado i Maria Jesús Ruiz, a més de l’expulsió de Fede Rebecchi.

 

Segons informa ‘La Coctelera’, l’italià va perdre la batalla contra Raquel Lozano i va abandonar la casa amb un 39,7% de votacions. Durant els deu dies que ha estat a la casa, l’exconcursant de ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’ ha tingut temps suficient per deixar a Ylenia desconsolada: «Sempre em té que tocar a mi el pitjor en els concursos», exclamava la de Benidorm.

 

 

 

Les preferides de la casa i que es van emportar la prefectura i el poder especial van ser Fortu i Yoli després de guanyar la prova de la immunitat. Yurena, Antonio Tejado, Kiko Rivera i Irene Rosales són els nominats d’aquesta setmana. La tensió que es va viure en les nominacions d’aquest dijous fou especialment intensa, ja que van ser a la cara, creant enfrontaments i enemistats. Per exemple, la de Sofía Suescun i Kiko Rivera.

 

Inicialment, els nominats eren Juan Miguel, Yurena, Kiko Rivera i la seva dona. Fortu i Yoli, no obstant això, van utilitzar els seus poders de líders del concurs per salvar Juan Miguel, ficant dins del sac de nominats a Antonio Tejado.

 

 

Julio Ruz i la seva exparella es llancen la cavalleria

Tot i la tensió de les nominacions, un dels moments més tensos de la nit el van protagonitzar l’empresari Juan Ruz i Maria Jesús Ruiz, i és que des del passat 13 de setembre que la parella no tenia cap mena de comunicació. Durant aquests quatre mesos, però, Maria Jesús Ruiz ha aprofitat l’oportunitat d’assistir als platós per parlar d’aspectes íntims de la seva exparella.

María Jesús Ruíz no té gens bona relació amb Julio Ruz, exparella i company del concurs | Telecinco

 

Ara, Ruz pot aprofita l’oportunitat per netejar la seva imatge i defensar-se de tot el que ha aguantat: «Tu no ets el Julio que em divertia i em reia amb ell, està tot el dia amb cara de bolet, tens que defensar-te i ser tu mateix», li demanava la seva companya Carolina Sobe.

 

Les tensions diàries dels dos concursants són més que evidents. Després de la gala de dimarts ‘Límite 48 horas’, durant una conversa de la parella en el jardí de la casa, l’exmodel acusava la relació amb Juan Ruz com una «deixalla amb potes». La cosa no va quedar aquí, i la concursant va continuar carregant contra Ruz: «No em vas saber enamorar com van fer d’altres» o «ets l’home que m’ha tractat pitjor en la vida».

 

 

 

 

Ruz va entrar essent un desconegut, però poc a poc està deixant entreveure la seva personalitat: «Intentes destruir els nostres anys de relació i, saps què? No et mereixes que t’hagi estimat com ho he fet», va declarar. Les paraules de l’empresari van fer que Maria Jesús s’hagués d’aguantar les llàgrimes als ulls.

 

Percentatges de nominació molt ajustats

El primer en salvar-se de la nominació de dijous per aconseguir un menor percentatge de vots va ser Yoli, la parella de Fortu, amb un 27,6%. La decisió estava entre Raquel o Fede, amb un 39,7% i un 32,7%, essent l’italià l’expulsat del ‘reality show’. «Estimo Espanya i estic molt feliç, no m’esperava sortir aquesta primera setmana i deixo molts records, però he gaudit al màxim», s’acomiadava l’extronista de ‘MYHYV’.

 

Sofía i Sergio Albalá s’apropen

Alejandro Albalá i Sofia Suescun podrien haver recuperat la relació dins la casa | Telecinco

 

Tan sols deu dies han calgut per tornar a unir a Sofía Suescun i Alejandro Albalá; o, al menys, han dormit junts i abraçats. «És una persona que segueix agradant-me i em costa molt rebutjar-lo. Tot i que vaig venir amb les idees clares, aquí és molt difícil», argumentava Suescun.

 

Albalá ha deixat clars els sentiments d’amor que sent per la seva exparella. «M’agrada com vesteix, com camina, les seves actituds... m’agrada tot d’ella», explicava Albalá. Pel que sembla, la casa de Guadalix està aconseguint que la parella recuperi l’afecte i s’aproximi.

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris