Primer pla de Sonsoles Ónega somrient

Sonsoles Ónega es juga el seu lloc de treball amb el que ha dit sobre Rocío Carrasco

La presentadora no s'ha mossegat la llengua a l'hora de deixar clara la seva opinió

Gloria Camila deixava per terra la imatge de Fidel Albiac després d'acusar-lo de fer comentaris despectius en contra. Unes declaracions que no han fet gens de gràcia ni a Rocío Carrasco ni a la seva parella.

«Ho he viscut. Algun cop que he anat a casa de la meva germana, Fidel ja hi era. Només dic que ella també té un mestre a la seva vida, i per a mi és negatiu», sentenciava la filla d'Ortega Cano.

«Per mi, la seva influència és negativa. Es dirigia a nosaltres com 'els immigrants' i feia uns comentaris cap al meu pare...», acusava Albiac.

«Una vegada em va preguntar quina edat tenia perquè deia que estava pels terres, i tenia uns 52 o 53 anys», revelava Gloria molt dolguda.

Sonsoles ónega
Sonsoles Ónega no es talla a l'hora d'opinar sobre el conflicte entre Rocío Carrasco i la seva germana. | Mediaset 

I no només això, sinó que Ortega Cano es va sentir pressionat després de la mort de Rocío Jurado per haver d'abandonar la casa familiar.

«Trucava per veure si ens n'havíem anat. El meu pare es podria haver quedat el temps necessari».

Davant d'aquest atac tan directe, Carrasco responia des del plató de 'Montealto', assegurant que es tractava d'«una intervenció equivocada i temerària».

Tot i això, preferia no respondre en calent. «Ara mateix no et contestaré, prefereixo contestar-te al menjador, al despatx», sostenia.

Muntatge fotogràfic de Gloria Camila i Rocío Carrasco
Gloria Camila i Rocío Carrasco estan més enfrontades que mai. | LND 

Mentre que, segons la versió de Jorge Javier Vázquez, Albiac hauria desmentit rotundament aquestes acusacions.

«Vaig veure Fidel, just s'emetia 'Ya son las ocho' i estava escoltant què deia Gloria Camila. Quan va dir 'ens deia immigrants', Fidel va dir mirant a càmera que això era mentida», revelava el presentador.

Jorge donava la cara en aquell moment per aquells han esdevingut els seus grans amics. «Cal veure en quin context es va donar aquesta frase, una altra cosa seria que ho digués de manera constant», intentava excusar Fidel.

«Hi ha coses que no es poden dir, no fotis», saltava llavors Sonsoles Ónega força molesta.

Sonsoles Ónega es posiciona al costat de Gloria Camila

«Això no es pot dir, ni de manera despectiva, ni de gràcia... Ni de res», argumentava Rosa Benito sumant-se a la seva opinió. «Eren dos nens petits, tenien 8 anys quan la mare estava malalta a Houston».

Lamentablement, aquest rampell de Sonsoles intentant donar la cara per Gloria Camila ha provocat una gran onada de crítiques. De fet, les xarxes socials se li han tirat a sobre.

«Clar que hi ha coses que no es poden dir. Per exemple, que una persona es dirigeix a una altra com a immigrants sense donar proves», sentenciaven a Twitter.

Fotomuntatge de Fidel Albiac i Gloria Camila i José Fernando Ortega
Fidel Albiac, al punt de mira pels seus comentaris racistes contra Gloria Camila i José Fernando. | Catalunya Diari 

«La maldat sibil·lina de Sonsoles m'aterra», comentava una altra usuària. «Sonsoles diu que hi ha coses que no es poden dir. Molt bé, 'immigrants' no, però 'mala mare' sí. Que coherent!», apuntaven.

Molts sostenen que la presentadora de 'Ya son las ocho' «sent aquesta animadversió cap a Rocío Carrasco, que no potamagar, és incapaç d'escoltar sense interrompre cap argument favorable cap a ella».

«Mira que sempre he defensat Sonsoles, però molt malament avui, cal ser més professional... No creure perquè et cau millor aquest o l'altre, creure a qui mostra proves, fi».

Jorge Javier s'ha vist les cares amb Rosa Benito
Jorge Javier s'ha vist enfrontat amb Rosa Benito al plató de 'Ya son las ocho' | Telecinco

Retreuen a Ónega que s'ho qüestioni tot. «Que digui a Rosa Benito que si no ha vist la docusèrie, no té dret a opinar».

Mentre que hi ha qui ha aplaudit la intervenció de Jorge Javier al seu programa «desmuntant el quiosquet de Sonsoles Ónega».

«M'agrada com Jorge Javier ha afinat Rosa Benito malgrat els intents de Sonsoles d'intentar tombar els seus arguments. A veure si el problema del programa serà la presentadora...», carregaven contra Ónega.

«Quina casualitat que els Mohedano sempre diguin que cal escoltar l'altra part, llevat que l'altra part sigui Fidel Albiac».