ALERTA SANITÀRIA CORONAVIRUS:

🚨 T'enviem gratis al mòbil les alertes oficials, infectats, mesures de prevenció del Coronavirus a Catalunya. CLICA AQUÍ i estigues informat al moment!!

Fernando, pare de Kiko Jiménez, parla de la difícil relació amb el seu fill

'Sálvame' ha pogut parlar amb ell i conèixer la seva versió sobre la difícil relació que mantenen ambdós
Kiko Jiménez mai ha tingut una bona relació amb el seu pare | DIEZ MINUTOS

 

La vida privada de Kiko Jiménez, actual parella de Sofia Suescun i ex de Glòria Camila, està més que mai en el punt de mira. L'augment de la popularitat del noi ha fet parlar més sobre la seva intimitat i sobre la relació que manté o ha mantingut amb la seva família.

 

En aquest sentit, des de 'Sálvame', s'han posat en contacte amb el seu pare, Fernando Martínez, amb el qual el jove no ha mantingut una bona relació durant la seva vida. I és que, segons el pare, la mare de Jiménez va desaparèixer després de casar-se i embarassada. «Quan vaig anar al pis ja no estava. Ella va marxar embarassada. Es va emportar totes les coses del pis. El va deixar buit», explicava Martínez.

 

 

Una versió diferent dels fets

Això no obstant, els col·laboradors de 'Sálvame' tenen una altra versió dels fets, i asseguren que va ser el pare qui va desaparèixer quan Jiménez només tenia dos mesos de vida. És per aquest motiu que va ser la seva mare qui el va ajudar a créixer, gràcies a l'ajuda dels seus avis. De fet, en més d'una ocasió el jove assegurat que va ser el seu avi qui li ha fet de pare, afirmació que no agrada gens a Martínez.

 

Finalment, el pare de l'assessor de l'amor a 'MYHYV', lamenta que la família materna de Jiménez no hagin permès que ambdós tinguessin una bona relació. «Mai me l'han deixat veure perquè els avis i ella són d'una manera molt especial. El malmeten contra mi i no vol saber res de mi», lamenta.

Kiko Jiménez ha assegurat que el seu pare ha estat el seu avi | Instagram

 

 

Un missatge per a Kiko

Per aquest motiu, el dolgut pare ha aprofitat 'Sálvame' per a enviar-li un missatge al seu fill: «Vull saber d'ell, que em parli, que em doni una explicació. Vull tenir relació amb el meu fill, que em digui i m'expliqui perquè diu que no vol saber res de mi, perquè va dient per allà que no té pare. Jo el que vull saber és perquè ha agafat un camí tan distant».

 

També et poden interessar...