La gran final de 'La Casa Fuerte': ofegament en directe i dues guanyadores

El metge del programa ha hagut d'intervenir immediatament

Ferre, concursant de 'La casa fuerte'
El metge del programa ha hagut d'intervenir immediatament | Telecinco
 

'La Casa Fuerte' ha viscut aquesta passada nit la seva gran final per sorpresa i l'emoció de moment ha posat entre les cordes els concursants. Les tres parelles finalistes es trobaven realitzant una prova a la piscina, que consistia a treure de tota l'aigua uns lingots d'or que pesaven cada un d'ells cinc quilos.

La parella que guanyava era la que aconseguís desterrar el lingot amb menor temps possible i, per aquest motiu, tots els participants han lluitat per sobre de les seves possibilitats posant fins i tot en perill les seves vides.

Ferre es trobava realitzant la prova amb la seva nòvia Cristina. Aquest se submergia per treure el lingot a flotar i la missió se li complicava en tenir serioses dificultats per poder destapar la tapa que cobria aquesta peça. Després de diversos intents, Ferre es marejava i decidia pujar cap a la superfície per recuperar l'aire i reprendre el joc. Però la situació se li ha acabava complicant i acabava avisant que s'estava començant a trobar malament, perquè el programa posés en pausa el joc.

El metge entra en escena

En aquest moment, Núria Marín ha demanat al concursant que sortís de l'aigua per poder ser atès pel metge del programa. En veure que no podia sortir sol de l'aigua, la seva nòvia Cristina l'ha ajudat i junts han aconseguit treure'l de l'aigua. El doctor entrava immediatament en escena i procedia a revisar el jove per veure si tot estava correcte.

El programa decidia en aquest moment aturar el crono del programa i fer servir aquest temps per al rànquing. Finalment, era la parella formada per Oriana i Iván la que aconseguia vèncer el joc i garantir la seva permanència a la gran final del programa estiuenc de Telecinco.

L'ofegament, doncs, ha jugat una mala passada a Ferre, que acostuma a vèncer moltes de les proves i mostra una actitud molt competitiva en tots i cadascun dels jocs que es desenvolupen en els programes en què participa.

'La Casa Fuerte' ja té guanyadores

La primera edició de 'La Casa Fuerte' plantejava un important experiment televisiu, fent competir a concursants habituals de 'realities' que formen part d'aquesta nova onada de famosos amb pocs anys en el món de la fama.

Per contra, convidaven a participar a Yola Berrocal i Leticia Sabater que, juntes, representaven els mítics concursants de 'realities' d'abans, que van ser els primers de l''espècie' ja fa molts anys.

Molts van creure que la influència que tenen a les xarxes socials tots aquests concursants joves acabarien per imposar-se davant de Yola i Leticia i que aquestes acabarien sent expulsades en no rebre el suport suficient setmana rere setmana.

Però lluny de les expectatives de molts seguidors del programa, ja des del primer dia es va veure que no seria del tot així. En cada gala la parella ha vist en perill la seva continuïtat al 'reality', però en totes les ocasions s'han vist salvades i secundades pel públic, deixant fora altres parelles molt més actuals i populars pel camí. Finalment, s'han convertit en les guanyadores de la primera edició de 'La Casa Fuerte'.


Comentaris

envia el comentari