ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya suma 1.162 nous contagis i 33 defuncions vinculades a la Covid-19

Ferreras i Ana Pastor, en greus problemes: Revelen tota la veritat

Segons una informació de 'Periodista Digital', els accionistes d'Atresmedia estarien en contra de la línia editorial dels periodistes i de La Sexta en general

Antonio García Ferreras i Ana Pastor en una imatge d'arxiu
La parella televisiva de La Sexta és també parella a la vida real. | GTRES

Antonio García Ferreras i Ana Pastor són dues de les màximes referències pel que fa al contingut informatiu de La Sexta. La parella televisiva, també parella a la vida real, podria tenir els dies comptats a la cadena segons informa 'Periodista Digital'.

Fonts molt pròximes a la direcció d'Atresmedia haurien denunciat en un informe la suposada «informació esbiaixada, deslleial amb els principis d'Atresmedia i manipulació informativa constant» proporcionada pels periodistes.

Els accionistes d'Atresmedia haurien denunciat a Ferreras i Pastor

El conseller delegat d'Atresmedia, Silvio González, hauria posat aquest informe sobre la taula després de les denúncies d'una part important de l'accionariat d'Atresmedia, contrari a la línia editorial de la segona cadena del grup.

Tal com apunta la informació publicada a 'Periodista Digital', el grup d'accionistes hauria exigit l'acomiadament immediat de Ferreras i Pastor per la seva presumpta falta de moderació i objectivitat en els programes que presenten.

A més, també s'hauria posat sobre el focus mediàtic a altres presentadors de la cadena com Julia Otero o el Gran Wyoming.

Imatge de Júlia Otero parlant en el seu programa
Julia Otero també estaria en el focus de les crítiques, juntament amb Ferreras i Ana Pastor. | Onda Cero

«La línia editorial de La Sexta perjudica severament els negocis de tot el grup, i potents empreses haurien rebutjat anunciar-se a la cadena donada les seves posicions subjectives cap a l'esquerra radical i la seva poca credibilitat informativa» recull 'Periodista Digital', segons fonts molt properes al grup d'accionistes de la corporació.

Improbable gir radical a La Sexta

D'aquesta manera, tot i la progressiva escalada de l'audiència de la cadena, serien moltes les grans empreses que estarien rebutjant anunciar-se a la cadena per raons polítiques.

La decisió final correspondria lògicament als principals directius d'Atresmedia: Silvio González, Mauricio Casals, Javier Bardají, José Creuheras... Però sembla bastant improbable que aquest gir radical pugui arribar a produir-se en la cadena.

El programa dirigit per Ferreras, 'Al Rojo Vivo', i el presentat per Ana Pastor, 'El Objetivo', són dos dels programes amb més audiència a la cadena, de manera que sembla bastant temerari acomiadar els caps més visibles de l'èxit de La Sexta.

Segons una informació de 'Periodista Digital', els accionistes d'Atresmedia estarien en contra de la línia editorial dels periodistes i de La Sexta en general.


Comentaris

envia el comentari