IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La parella que ha estat a punt d'abandonar 'La Isla de las Tentaciones'

Molts espectadors esperaven trobar-se amb Fani i Cristofer a la foguera de la confrontació, però els concursants van escollir una altra parella perquè parlessin

Fiama i Álex, de 'La isla de las tentaciones', a la foguera de confrontació
Fiama i Álex van sortir de la foguera amb pensaments molt contraris | Telecinco

Milions d'espectadors van connectar-se aquest dimarts a Cuatro per veure una nova aventura de 'La isla de las tentaciones'. Aquesta entrega era especialment esperada perquè arribava la foguera de la confrontació, una reunió entre una de les parelles per aclarir tots els dubtes que s'havien creat durant el concurs.

La decisió més òbvia era Christofer, després que la setmana passada sortís corrents al crit d'«Estefania» després de veure la seva infidelitat amb Rubén. Una altra bona possibilitat era Ismael, qui havia vist la seva xicota Andrea besant-se amb un dels solters de l'illa.

Una conversa molt confosa entre Álex i Fiama 

Eren els mateixos nois els que havien de prendre la decisió i aquí va ser quan va arribar la sorpresa. Gonzalo va ser el primer a afirmar que, tot i que una conversa entre Cristofer i Fani era totalment necessària, ara mateix qui més necessitava retrobar-se amb la seva parella era Álex. Després d'una petita conversa, tots per unanimitat van escollir que aquest seria el concursant que es reunís finalment a la foguera de confrontació.

Fiama es va mostrar més que sorpresa, ja que creia que havia estat un gest egoista per part del seu xicot perquè hi havia concursants que necessitaven més aquella conversa. Així i tot, va aparèixer a la trobada i es van fondre en una abraçada i apassionats petons. Álex va explicar quines eren les seves pors, centrant-se en la complicitat que havia sorgit entre Fiama i Joy. 

Fiama, en un intent de tranquil·litzar-lo, va explicar-li a Álex que «amb aquest noi tinc molta afinitat, com a noi és un 10, tinc moltes més coses en comú amb ell que amb tu... però m'és igual perquè et prefereixo a tu». Tot i el seu confús discurs, sembla que Alex ho va entendre a la seva manera i va sortir més content que mai de la foguera.

«Si això m'ho arriba a fer a casa, es 'lia'»

Fiama, per la seva banda, va tenir una opinió totalment contrària. Si bé el seu xicot havia tornat a l'illa explicant que tot havia sortit bé, ella li explicava a la resta de noies el «drama» que li havia muntat Álex per «una ximpleria», però que havia actuat i parlat «per calmar-lo»: «Això li ho permeto perquè estem aquí i és una situació especial; si m'ho arriba a fer a casa, es lia». 

El que va servir per reforçar l'amor d'Alex per la seva parella, també va funcionar perquè Fiama es plantegés si realment volia estar amb una persona tan «intensa». «Estic 'flipant' i no entenc tanta desconfiança», explicava Fiama. Reclamava que altres noies havien fet coses pitjors i no entenia per què per unes poques paraules i unes cites ell s'havia posat així de trist.

En conclusió, Fiama després de la foguera només va voler aclarir una relació i Joy va ser la seva primera parada: «Vols seguit tenint cites amb mi?», li preguntava a la temptació. Ell, després de la confusió del moment, li va aclarir que està més que disposat a seguir-la coneixent. Sens dubte, aquesta parella és un clar exemple que una conversa pot adquirir el significat que tu vulguis donar-li i ser molt diferent de la conclusió a la qual ha arribat l'altra persona. Ara caldrà veure si Fiama decideix deixar-se seduir per Joy o lluitarà una mica més per continuar la seva història d'amor amb Álex. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari