YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Fiama dinamita 'La Isla de las Tentaciones' abans del cara a cara entre Manuel i Lucía

La jove els hi ha volgut restar protagonisme

Les parelles de 'La isla de las tentaciones 3' a la platja durant el primer dia de concurs
Fiama dinamita 'La Isla de las Tentaciones' abans del cara a cara entre Manuel i Lucía | Catalunya Diari

Sense cap dubte, Fiama està sent una de les grans protagonistes de la tercera edició de 'La Isla de las Tentaciones'. I és que la jove, que ja va participar en la primera temporada amb qui llavors era el seu xicot (Álex Bueno), exerceix ara de temptadora. En concret, ha fet el seu paper molt bé perquè ha aconseguit conquistar a Manuel, que ha trencat amb la seva parella (Lucía) per aquest afer. Una ruptura que ha generat molta polèmica i que ho seguirà fent.

Exactament aquesta separació serà l'eix central del 'Debate' d'aquesta nit, ja que Manuel i Lucía tornaran a veure's les cares. No obstant això, Fiama ha volgut restar protagonisme a aquests, decidint parlar abans de la trobada.

El triangle amorós

Només entrar Fiama al 'reality', Manuel no va dubtar a deixar-li clar que li agradava, i això va donar lloc al fet que fluïssin els petons entre ells i fins i tot al fet que tinguessin relacions sexuals en el bany.

Aquesta situació va fer esclatar a Lucía, que va demanar una foguera de confrontació amb el seu xicot, on la qual li va deixar les coses molt clares i en què li 'va treure els colors'. Tant és així que la jove gaditana va aconseguir els aplaudiments dels espectadors i, fins i tot, va fer història.

D'aquesta manera, la parella va prendre rumbs separats: Lucía va marxar sola del programa i Manuel va optar per fer-ho de la mà de Fiama. Això és l'últim que vam saber d'ells, però, la llavors parella avui tornaran a veure's les cares, diversos mesos després del que ha passat. I ho faran al plató del 'Debate', fet que suscita un gran interès.

Fiama resta protagonisme a la retrobada

La temptadora Fiama sembla que ha volgut restar-li rellevància a la trobada de Manuel i Lucía. Per això, ha volgut tenir el seu moment de glòria, tenint una cita amb els seus seguidors en xarxes socials per parlar-los de moltes coses.

Així, la canària, per exemple, ha estat molt enigmàtica sobre la seva relació amb el gadità. És cert que, per contracte, no pot donar cap mena d'informació al respecte. No ho pot fer fins que acabi el 'reality' i, per això, no se sap si segueix amb ell o no, encara que ja han anat sorgint diverses informacions.

Precisament per respondre a les preguntes sobre si està amb l'andalús, ella ha optat per llançar un missatge que accepta múltiples interpretacions: «Amb el temps anem aprenent a donar-li importància al que realment té i, ufff, que bé s'adorm així!».

Fiama parla de si mateixa

De la mateixa manera, els seus fans han tingut l'oportunitat de solucionar dubtes sobre els retocs estètics que s'ha fet i és que, concretament, Fiama no ha dubtat a deixar-los clar que sí que s'ha operat el pit.

Així mateix, ha volgut tancar els rumors que des de fa temps indicaven que s'havia realitzat alguna intervenció a la cara, exposant que únicament s'ha injectat àcid hialurònic en els llavis per aconseguir major volum d'aquests.

A més, la canària també ha parlat sense embuts de la seva alçada i del seu pes, explicant que «sempre estic entre els 48 i els 50 quilos. Pujo i baixo entre aquest pes constantment. Soc un tap, mesuro 1,57 metres!».

De moment, aquests són els aspectes dels quals ha conversat amb els seus seguidors en xarxes socials. Caldrà esperar per veure si després del retrobament entre Manuel i Lucía aquesta nit, es decideix a parlar respecte a la seva relació amb ell.


Comentaris

envia el comentari