Primer pla de Fidel Albiac tocant-se la barbeta

Fidel Albiac, desemmascarat per una exclusiva que ni Rociíto s'esperava

Fidel Albiac sempre ha estat qüestionat per la família de la seva dona

La imatge pública de Fidel Albiac torna a estar en perill. Després de fer més de 20 anys que es defensa de tota mena d'acusacions, l'advocat acaba d'assabentar-se d'una nova exclusiva que d'aquí poc veurà la llum.

Des que va començar la seva relació amb Rocío Carrasco ha hagut de suportar tota mena d'acusacions cap a la seva persona. D'ell han arribat a dir que no estava donant una bona vida a la seva parella o que se n'està aprofitant econòmicament d'ella.

Fidel Albiac i Rocío Carrasco.
Fidel Albiac ha hagut d'aguantar tota mena d'acusacions | CatalunyaDiari

I, quan per fi semblava que tot s'havia aclarit gràcies a les defenses públiques de Rociíto als diferents programes de televisió, Fidel Albiac torna a ser al centre de la diana.

Los jueves rosas, el podcast del portal de notícies Egos, ha assegurat que estan enmig d'una investigació complicada que podria acabar de destruir el padrastre de David Flores. Aquest mateix programa ja va expressar fa unes setmanes que Fidel Albiac era «el causant de molt del que li passa a Rocío Carrasco».

Fidel Albiac, de nou entre les cordes

Fidel Albiac no s'esperava aquest nou cop baix per part dels mitjans de comunicació. A la matinada d'aquest mateix dijous, el diari La Razón ha sorprès tots els oients de Los jueves rosas amb un nou podcast.

El tercer capítol d'aquest programa presentat per Marina Esnal ha estat dedicat a l'ingrés hospitalari de Concha Velasco i a comentar tot allò que no es va veure del concert en honor a Rocío Jurado.

Malgrat que no ha estat fins al final quan un dels col·laboradors ha deixat anar la bomba. «Estic fent una investigació al costat d'un parell de persones sobre un tema que competeix, directament, al senyor Fidel Albiac del Pino», ha assegurat.

Primer pla de Fidel Albiac
L'exclusiva de Fidel Albiac que podria acabar amb la seva imatge pública | GTRES

Aquest treball periodístic està centrat en el famós conveni del museo de Rocío Jurado que va signar la seva filla i l'Ajuntament de Chipiona. Segons el mateix locutor, hi ha molts detalls en aquest acord que podrien esquitxar directament l'advocat.

«Crec que a la gent l'entusiasmarà perquè és brutal fins on pot arribar la ment d'una persona amb l'únic motiu de facturar», va dir el col·laborador, deixant amb la mel als llavis els seus oients.

El programa ha assegurat que, si surt tot com ho tenen previst, la setmana vinent la podran fer pública aquesta sorprenent exclusiva. I sembla que no deixarà ningú indiferent.

Fidel Albiac sempre ha estat al punt de mira

Aquesta no és la primera vegada que la imatge de Fidel Albiac es veu embrutada. Una de les últimes a assenyalar amb el dit l'advocat ha estat la seva pròpia cunyada. El 7 de febrer passat, Gloria Camila va carregar amb duresa contra el marit de la seva germana.

La noia considera que Rociíto està perillosament influenciada per la seva parella. «Si a la meva banda hi ha un mestre, a la seva n'hi ha un altre que en alguns aspectes, és pitjor que el meu… Fidel», va dir donant a Albiac on li fa més mal.

Fotomuntatge de Fidel Albiac i Gloria Camila i José Fernando Ortega
Gloria Camila acusa el seu cunyat | Catalunya Diari

La jove va voler compartir amb els seus companys de Ya son las ocho un desagradable episodi que va viure amb ell quan només era una nena. «Es dirigia a nosaltres com els immigrants, i crec recordar que feia uns comentaris despectius cap al meu pare…».

Segons va explicar la influencer, Fidel Albiac va fer també diversos comentaris sobre el seu físic. «Una vegada em va preguntar quina edat tenia perquè deia que estava per molt envellida... Ell tenia uns 53 anys».