Fidel Albiac trenca el silenci: «S'ha destrossat a la meva dona per estar callada»

El marit de Rocío Carrasco ha aparegut per sorpresa a Telecinco per donar suport a la seva dona en la qual està sent la seva entrevista més dura

Telecinco havia preparat una vetllada molt especial per a donar aixopluc a l'entrevista a Rocío Carrasco, que sense lloc a dubte, està portant moltes més sorpreses de les que pensàvem. Durant la tarda d'ahir s'havia dit a 'Sálvame' que Fidel Albiac, el marit de Rocío Carrasco, no l'estaria acompanyant a Telecinco durant la seva entrevista, però uns segons després l'audiència ho ha pogut comprovar. Albiac ha aparegut en el plató per videotrucada amb una única intenció, fer costat públicament a la seva dona i també a totes les dones que han passat per situacions molt semblants i que per mala sort no tenen la sort de tenir el mateix altaveu que la filla de Rocío Jurado.

La seva trucada ha enxampat per sorpresa a tothom, ja que pràcticament mai ha aparegut davant d'una càmera i les vegades que ho ha fet ha estat com a personatge secundari. Avui no obstant això, ha estat el protagonista d'un tros del programa en el qual ha respost com s'ha sentit durant tot aquest temps, quan moltes persones intentaven titllar-lo com el dolent de la pel·lícula i que d'una manera molt vetllada, ha estat qui ha estat manipulant a Carrasco durant tots aquests anys.

No obstant això, aquest s'ha desmarcat per complet i ho ha fet amb l'ajuda de la seva dona, que ha afirmat que Antonio David Flores es va acarnissar amb ell, intentant crear un miratge i traslladar tot el que havia fet ell, en la persona de Fidel. Una cosa a la qual han donat suport als especialistes que es trobaven en el plató, que han afirmat que es tracta d'una conducta molt habitual en persones que exerceixen maltractament sobre les seves parelles.

Fidel ha afirmat també que no estava veient el programa perquè ho passa molt malament veient com la seva dona narra amb tots els pèls i senyals alguns episodis molt concrets de la seva vida. Perquè admet que sí que ha vist els episodis de la docu-sèrie que ja s'han emès i que per això, ara li costa molt tornar a escoltar coses que ja ha comptat i que sap que li fan molt de mal a la seva dona. A més, el marit de Rocío ha contat que en més de dues i tres ocasions ha hagut de canviar de canal quan estava veient la docu-sèrie i que mai ha vist contingut previ a l'emissió perquè això li generava una ansietat molt gran i que no sabia gestionar.

El convidat sorpresa del programa ha afirmat també que la premsa s'ha encebat durant molts anys amb Rocío Carrasco, destrossant-la solament per no voler pronunciar-se públicament, un buit mediàtic que van aprofitar els seus enemics per a continuar carregant contra ella i fent molt més gran la bola que des de fa algunes setmanes s'ha començat a desfer.

Dur enfrontament amb María Patiño

A pesar que Fidel Albiac entrava en to de pau per a fer costat a la seva dona, s'ha trobat a una enemiga en el plató i que ha volgut qüestionar-lo des del primer minut. La presentadora de 'Socialité' ha recriminat algunes de les actituds del marit de Rocío Carrasco, i aquest ha volgut recordar que la periodista i ell han arribat als jutjats, una causa que li va guanyar Patiño, però que no obstant això, Fidel assegura que tot el que ell va al·legar en la seva defensa és veritat. Tant és així, que ha convidat a María a llegir la sentència a 'Sálvame' perquè tothom pugui conèixer el contingut de l'escrit.

La veritat és que durant molt de temps, alguns periodistes del cor han titllat a Fidel Albiac de ser la ment pensant de tots els passos que dona Rocío Carrasco, una cosa que a poc a poc es va desmuntant i queda més que clar que la filla de la Jurado funciona per si sola.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari