Muntatge Karlos Arguiñano i el seu fill

El fill de Karlos Arguiñano sorprèn en revelar què ha fet amb l'herència

Karlos Arguiñano té assegurat el seu llegat

Karlos Arguiñano fa molt de temps que treballa sense descans i el seu esforç ha valgut la pena: s'ha convertit en una estrella televisiva. El públic l'adora perquè entreté millor que ningú i és un gran cuiner, talent que ha heretat el seu fill Joseba. Aquest ha aprofitat el llegat del seu pare per escriure un llibre de cuina que està sent un èxit.

Karlos està orgullós de Joseba Arguiñano, ja que és un jove que tenia la vida resolta i que va decidir lluitar pels seus somnis fins al final. Va treballar en el negoci familiar quan tenia 14 anys, només era un nen i ja sabia que havia heretat la passió del seu pare.

Recentment ha concedit una entrevista al portal Vanitatis per explicar en què ha invertit el seu talent innegable.

Joseba Arguiñano
Karlos Arguiñano sap què ha aconseguit Joseba | GTRES

Karlos Arguiñano respira tranquil perquè sap que el jove cuiner tindrà un futur brillant, de fet la seva carrera no ha fet més que començar. Joseba ha aprofitat la publicació del seu llibre per explicar com ha gestionat la fama, ja que és famós pràcticament des que va néixer.

«Jo he nascut amb aquest cognom, no conec res més i si pesa és per bé. M'ha obert portes, he pogut anar als millors llocs per estudiar, tenir els millors mestres i gaudir d'un munt de restaurants increïbles. Tot coses bones», declara a l'esmentat mitjà.

Karlos s'ha guanyat el respecte del món de l'espectacle perquè és molt més que un cuiner, és un mestre de l'entreteniment. És propietari de negocis força rendibles, però segueix treballant a la televisió perquè adora els seus seguidors.

La seva família és més discreta que ell, però té el mateix talent culinari, prova d'això és tot allò que ha aconseguit el seu fill.

Karlos Arguiño hauria de ser més curós

Karlos Arguiñano és un gran famós, però mai no ha protagonitzat cap escàndol i no té por als reporters. El problema és que el seu cercle cada vegada va tenint més popularitat i l'interès que genera la seva família va en augment, per això ha de ser més previngut. Joseba Arguiñano ha explicat que el seu pare és un home brillant i que se sent còmode treballant al seu costat.

Primer pla de Karlos Arguiñano.
Karlos Arguiñano ha influït en moltes persones | Atresmedia

El jove cuiner és expert en rebosteria i es va adonar que era un geni fent postres gràcies a la seva tieta Eva. El públic està realment sorprès perquè és un noi força humil que vol seguir aprenent, malgrat que ja és una estrella. La seva naturalitat ha captivat l'audiència i els experts pensen que podria començar a treballar a la televisió.

Joseba Arguiñano parla molt bé del seu pare i ha promès tenir cura del llegat familiar. «A casa meva sempre m'han inculcat la importància de què, com i quan comprar», comenta durant la seva entrevista amb Vanitatis. «Si no tens una bona farina, és difícil que et surti un bon pa i si la mantega és mediocre, és difícil fer un bon dolç».

Karlos Arguiñano s'emociona en descobrir la veritat

Karlos ha influït en moltes persones, però no només en les noves generacions que volen seguir els seus passos, també dins de la seva família. Joseba Arguiñano ha explicat que segueix aprenent cada dia d'ell i que està orgullós de formar part d'una família tan especial.

«L'aita més que un superior és un animador, així que és difícil discutir amb ell. És exigent amb els plats, però no li interessa tant ser dur. Vol que cuinem a la nostra manera i fem bé les coses».

Karlos Arguiñano és el cap visible d'un clan que sent passió per la cuina, tots han heretat aquestes inquietuds. La seva germana Eva és una de les millors pastisseres del país i ha donat visibilitat a una disciplina que no tenia gaire repercussió.

▶️ Risto estalla y desata la polémica con sus controvertidas palabras sobre Eurovisión