María Patiño plorant

El fill de María Patiño, dels nervis en conèixer el nou cop que s'emportarà la seva mare

María Patiño rep una notícia que afecta directament el seu lloc de treball a 'Sálvame'

María Patiño s'ha convertit amb els anys en una de les col·laboradores clau de 'Sálvame', i és que s'asseu la majoria de les tardes al plató amb més estirada de Telecinco.

No obstant això, hi ha una cosa que crida especialment l'atenció de María Patiño i no és precisament la seva agenda de contactes, sinó que ho és la seva vida privada.

María Patiño és una de les poques col·laboradores que encara no s'ha prestat a parlar de la vida privada a canvi de diners. Tan sols en una ocasió i va ser l'any 2014, quan va assegurar que, durant la seva infància, va patir bulímia.

Primer pla de María Patiño parlant en un plató de televisió
Maria Patiño va afirmar haver patit bulímia durant la seva adolescència  | Europa Press

Des d'aleshores, la gallega no s'ha prestat a explicar res de la seva vida personal, ni tan sols a presumir del seu fill. I és que María Patiño des que es va treure la carrera de periodisme només s'ha centrat en la seva professionalitat. Un objectiu que ha aconseguit amb escreix, ja que ara s'asseu als platós amb més audiència i embranzida de la televisió.

La vida privada de María Patiño

Però hi ha una cosa que és inevitable al món de la televisió i és que, encara que un col·laborador es negui a parlar, sortirà a la llum algun tipus d'informació. Precisament, és el que va passar a María Patiño quan un matí es va despertar sent la protagonista d'una de les revistes més conegudes del cor.

Concretament, la revista 'Semana' va publicar a la seva portada una fotografia de María Patiño amb el seu fill, passejant per una de les platges d'Espanya. «Primeres imatges del seu fill», escrivia la revista.

Fotomuntatge de María Patiño i la portada de la revista Semana
A María Patiño no li va fer gens de gràcia ser la protagonista d'una revista al costat del seu fill, Julio | Trendings

Unes fotografies que, com calia esperar, no van fer gens de gràcia a la col·laboradora de 'Sálvame', que va entrar en còlera. Així és, perquè Julio ha estat sempre el seu gran protegit i així segueix sent-ho avui dia.

El mateix va passar quan es va publicar informació sobre el pare del seu fill, amb qui amb prou feines té relació. I és que si alguna cosa té clara María Patiño, és que la seva vida privada només li pertany a ella.

El fill de María Patiño, amoïnat

Encara que hi ha vegades que és inevitable. Per això, els darrers dies Julio, el fill de María Patiño, s'ha convertit novament en protagonista. I tot per la preocupació que el jove té amb la seva mare.

Imatge de María Patiño i el seu fill Julio passejant pel carrer
Julio, el fill de María Patiño, està amoïnat per la seva mare | Europa Press

En especial perquè sap de sobres que per a la seva mare la feina ho és tot. Per això, qualsevol garrotada que pugui patir la col·laboradora és sinònim de preocupació.

I segons sembla, una de les més grosses l'està travessant ara. De què parlem exactament? Ni més ni menys que el perill del seu lloc de treball.

María Patiño i el seu lloc de treball corren perill

Qui li diria a la col·laboradora que es veuria en aquestes fa uns anys. Sí, ja que tan sols un mes abans les notícies anunciaven tot el contrari: María Patiño tornava a triomfar.

L'arribada de Terelu Campos a 'Sálvame' suposaria un nou canvi a la graella del programa de Telecinco i la més afavorida era María Patiño. Totes dues protagonitzarien la primera hora del programa en què tractarien els temes més candents del moment. Així doncs, van crear el 'Sálvame Lemon Tea', però les dades no han sigut les esperades.

Fotomuntatge de Terelu Campos i María Patiño
Terelu Campos i María Patiño han estat destituïdes per la mítica sèrie de 'Pasión de Gavilanes' | CatalunyaDiari

Motiu pel qual ha provocat un gran canvi a la graella televisiva. Exactament, la mítica sèrie de 'Pasión de Gavilanes', amb rècord en audiència, ha substituït la secció que durava una hora de les dues periodistes.

Sens dubte una gran garrotada que ningú esperava i que posa en perill el lloc de treball de María Patiño i Terelu Campos. Llavors, què passarà ara amb les dues col·laboradores?

Doncs, de moment, només queda esperar que Paolo Vasile decideixi què fer amb aquesta secció que ha quedat en suspens.