Marta López acaba a l'hospital: un dels seus fills, ingressat d'urgència

La col·laboradora televisiva ha patit aquest ensurt poc després d'haver tornat de la seva aventura a 'Supervivientes'

Marta López no passa per un bon moment, ja que després de molts anys comentant 'realitys' a Telecinco el seu pas per 'Supervivientes' no ha estat gaire exitós. La seva estada a Hondures ha estat molt curta, esdevenint la segona expulsada del concurs sense poder demostrar les seves habilitats per guanyar el programa més aventurer de la televisió. En aquest sentit, la col·laboradora reconeix que no ho ha fet bé i fins i tot, s'ha plantejat si els espectadors l'estimen o no.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

En aquest sentit, Marta López es nega a acceptar que el seu pas per 'Supervivientes' es va truncar quan va començar a fer costat a Olga Moreno i Antonio David Flores durant el concurs, oblidant per complet la seva participació i limitant-ser a ser entrevistadora de Moreno. Ara, quan ja és a Espanya assimilant la seva expulsió, ha hagut de viure un ensurt que ha alterat el seu retorn a la normalitat.

A l'hospital amb el seu fill gran

La col·laboradora ha explicat a través de les seves xarxes socials que aquesta passada nit no ha estat la més tranquil·la a casa seva. Enmig de la nit, el seu fill gran, de nom Jorge, la va obligar a sortir de casa per anar a un centre hospitalari. Segons sembla, el menor pateix problemes de respiració i durant la nit va patir una crisi i Marta López va desplaçar-se a l'hospital per descartar mals majors.

Davant la situació, la col·laboradora va ficar el nen al cotxe i es va traslladar a un centre hospitalari, on van tractar-li la crisi asmàtica que patia. Marta López va passar tota la nit sense dormir i preocupada pel seu petit, ja que  tenia la preocupació que no patís un atac d'asma sinó un símptoma de coronavirus. Afortunadament, tot va quedar en un ensurt i ja de matinada mare i fill van poder tornar a casa en descartar cap patologia greu.

La col·laboradora televisiva ha patit en primera persona una situació que a ningú agrada viure en primera persona, perquè anar a un hospital sempre suposa una preocupació extra i que a ningú li agrada, encara que sigui per a realitzar-se una revisió mèdica rutinària. Marta López, en tot moment, ha estat informant els seus seguidors sobre l'aventura que ha viscut de matinada i que, afortunadament, ha acabat amb final feliç.


Comentaris

envia el comentari