El dard enverinat que ha rebut Rocío Carrasco del seu fill, David

Rocío Flores va rebre una carta molt emotiva del seu germà a 'Supervivientes'

Rocío Carrasco sortint dels Jutjats d'Alcobendas el juliol de 2017
El fill de Rocío Carrasco va enviar un dard enverinat a la seva mare | CatalunyaDiari

La nit d'aquest dimarts va ser una de les més especials de 'Supervivientes 2020'. Les temptacions van ser les protagonistes a l'illa, ja que Lara Álvarez va oferir als concursants un seguit de recompenses a canvi de complir determinades penitències.

Sense saber-ho, Rocío Flores seria la protagonista de la nit i per conseqüència la seva mare, Rocío Carrasco. Fa més de 7 anys que l'exdona d'Antonio David Flores i la seva filla no es parlen, tot i que la jove ja ha deixat la porta oberta a una possible reconciliació.

Un missatge del seu germà

«Quan és l'última vegada que has menjat calent?», li va preguntar Lara Álvarez a Rocío Flores. «Si vols la teva recompensa, hauràs de renunciar a menjar res calent, cap aliment que hagi passat pel foc», va advertir. La recompensa de Rocío era un pergamí en el qual havia escrit un missatge dels seus germans, als quals tant està trobant a faltar en aquestes últimes setmanes tan difícils de concurs.

Després de veure aquesta recompensa, a Rocío Flores no li va importar caure en la temptació i va acceptar llegir la carta, cosa que implica que haurà de deixar de menjar aliments cuinats fins previ avís. La sorpresa ha arribat de la mà del seu germà David, que en la seva carta s'ha carregat de manera fulminant a la seva mare després d'alguns comentaris que segur que sentin malament a l'exdona d'Antonio David Flores.

El fill de Rocío Carrasco irromp per primera vegada a la televisió

«Hola Tata, et trobo moltíssim a faltar, ets la millor germana que he pogut tenir. Ets la nostra guanyadora. Per a mi ets una mare, portes cuidant-des que vaig néixer», li ha escrit el jove a la seva germana gran. Amb aquestes paraules queda clar que per a David la figura de mare l'ha exercit Rocío Flores i no Rocío Carrasco. Estem davant d'un dard enverinat que pot empitjorar les coses en la família, que ja porta molts anys trencada.

«Ets guapíssima. Ets guanyadora per molts motius, transparència, bona persona, lluitadora, estem tots amb tu. T'esperem a Màlaga. El teu nen», signava el germà de la supervivent. Aquesta és la primera irrupció en els mitjans de David, mitjançant una carta d'amor i suport per la seva germana que també ha servit per llençar una indirecta a Carrasco per la seva absència com a mare. 

Rocío Flores també va rebre una emotiva carta de la seva germana petita, la filla d'Antonio David Flores i Olga. «Hola Tata, sóc Lola, vull que t'imaginis la meva veu mentre llegeixes això, que sàpigues que estàs fent-ho molt bé, ets la meva guanyadora. T'estimo com totes les estrelletes del món. T'estimo amb bogeria. Lola Flores», escrivia la filla menor d'Antonio David.


Comentaris

envia el comentari