Carlos Sobera a 'First Dates'

La filla desconeguda de Carlos Sobera que enamora: «I quins ullassos!»

Carlos Sobera ha comentat una foto de la seva filla a les xarxes socials

Arianna, la fillastra de Carlos Sobera, ha compartit una foto a Instagram, i el presentador de formats tan reconeguts com '¿Quién quiere ser millonario?' o 'First Dates' li va deixar un comentari que deia: «Moooolt guapa! I quins ullassos!!».

Un rostre fins ara desconegut

Fins ara s'havia parlat poc d'Arianna, la filla de Patricia Santamarina i Rody Aragón, ja que no estava gaire exposada al focus mediàtic. La jove no ha destacat especialment com a personatge públic, i potser és perquè no se la relacionava directament amb el seu padrastre.

Carlos Sobera

Carlos Sobera es va casar amb Patricia Santamarina el 3 de maig de 2015. Tant per a ell com per a ella, és el seu segon matrimoni, i tenen una filla en comú que es diu Natalia i té 13 anys. Arianna, per la seva banda, és fruit de l'anterior matrimoni de Patricia, però Carlos i ella tenen una relació molt especial, tal com s'ha vist alguna vegada.

El presentador sempre té bones paraules per a Ariana quan li pregunten per ella, i més encara si és sobre la seva vida professional. Fa temps que comparteixen programa a la televisió, i la veritat és que no els va gens malament.

El debut televisiu d'Arianna

Diuen que els testos s'assemblen a les olles, i, tot i que Arianna no sigui filla biològica de Carlos, ha volgut seguir els seus passos. Va debutar a la petita pantalla com a hostessa del programa 'El precio justo', presentat per Sobera, que es va estrenar el maig d'aquest any.

Justament fent aquest paper és com es van iniciar al seu dia personalitats com Ivonne Reyes, Pilar Rubio, Beatriz Rico o Mónica Hoyos. Arianna se sent molt còmoda fent d'hostessa en aquest espai, i ja s'ha convertit en una de les cares més conegudes del programa.

«Té molta desimboltura i ho fa molt bé», va dir el presentador fa un temps quan li van preguntar com era treballar amb la seva fillastra.

Sense deixar de banda els estudis

Arianna Aragón té 23 anys i s'ha llicenciat en dret a la Universitat Francisco de Vitoria el juliol d'aquest mateix any. A més, ara estudia interpretació a la prestigiosa escola de Cristina Rota, formació que compagina amb la feina d'hostessa a 'El precio justo'.

Causa furor a les xarxes socials

Arianna es defineix com a artista, i causa sensació a les xarxes amb les fotos que penja, ja que la seva bellesa enlluerna els seus seguidors, que no són pocs. A Instagram en té gairebé 17.000. En aquesta xarxa publica fotos de la seva vida i dels viatges que fa. Dubai, Marbella, Londres o Eivissa són algunes de les destinacions on ha anat Ari, tal com Carlos Sobera li diu afectuosament.

A més, a vegades comparteix fotos on apareix amb Carlos i amb la resta de la família. Arianna es porta molt bé amb el seu padrastre i no té cap problema a mostrar-ho.

La jove no només utilitza les xarxes socials com a passatemps, sinó que també promou iniciatives importants. És una persona solidària i està conscienciada sobre moltes causes socials. Prova d'això que a Instagram va recolzar la iniciativa #blackouttuesday, un moviment que protestava contra el racisme i la brutalitat policial.

Acabarà Ari prenent el relleu televisiu del seu padrastre? Qui sap. El que està clar és que a Carlos se li cau la bava amb ella.