José Luis Losa primer pla

La filla de José Luis Losa explica la veritat després de la seva mort

José Luis Losa va morir inesperadament el cap de setmana passat a casa seva

La mort de José Luis Losa el cap de setmana passat ha deixat tota l'opinió pública de pedra. Feia anys que era una de les cares més conegudes de la televisió després de guanyar 'Supervivientes 2017' i participar a 'Masterchef', però la pena no va poder amb ell.

Mor José Luis Losa, guanyador de 'Supervivientes 2017'

Fa tan sols uns mesos es confirmava la mort de la seva dona, Inma, a qui estimava amb bogeria i de qui, assegurava el mateix José Luis, no es podia separar. Un cop tan dur que li donava la vida que, malauradament, no va poder superar.

«Ha mort José Luis Losa, guanyador de 'Supervivientes', han trobat el seu cos a Albacete.Va estar fa poc aquí, a 'Sálvame diario', narrant la mort de la seva dona», narrava Jorge Javier Vázquez tot just assabentar-se'n.

José Luis Losa i la seva dona Inma durant la final del programa Supervivientes
José Luis Losa va morir uns mesos després que ho fes la seva dona, Inma | GTRES

José Luis Losa va aparèixer mort al seu domicili dissabte 7 de maig i encara no s'han fet públics les causes de la seva mort. Un dels seus millors amics a la televisió, Iván González, a qui va conèixer durant la seva participació a 'Supervivientes', li va rendir homenatge.

Va despenjar el telèfon i, després de parlar amb José Luis feia tot just unes hores, deixava a l'aire el possible motiu de la seva mort. «Tinc un mal cos enorme, però he decidit fer-li homenatge i deixar clar que era una bona persona. Ha intentat viure i fer la seva vida amb la família, però la pena l'ha pogut», explicava per als teleespectadors de 'Sálvame'.

▶️ Las primeras palabras de los hijos de José Luis Losa tras perder a sus dos padres en 3 meses

«Quan passen aquestes coses sempre es diu que els que se'n van eren bones persones, però en el cas de José Luis era veritat. No he conegut ningú tan bo. Espero que la família el perdoni: vaig parlar abans-d'ahir amb ell i ho vaig trobar normal, però ja ho va intentar fa temps», concloïa.

L'últim cop que José Luis Losa va trepitjar un plató de televisió va ser tot just unes setmanes. El supervivent va anar al plató de 'Sálvame' per parlar de la seva dona i la seva mort inesperada.

José Luis Losa a la televisió
Jose Luis Losa apareixia a 'Sálvame' per parlar de la mort de la seva dona| MEDIASET

«Encara que tenia diabetis va ser inesperat perquè ella feia una vida molt sana. Va estar un dia a l'UCI i malgrat que estem amb la Covid-19, em van deixar estar amb ella», explicava.

«El primer que et passa pel cap és que és injust i et preguntes per què. La vida és molt dura, quan arribo a casa m'enfonso sencer», concloïa José Luis.

La mare i la filla de José Luis Losa li rendeixen homenatge

Encara que els seus propers asseguraven que José Luis intentava tirar endavant, la seva mare Luisa va confessar que no ho estava passant bé. «Era un treballador nat. Bona persona, amic dels seus amics... Ens ha afectat tantíssim que no m'ho crec», explicava en declaracions per a 'Viva la vida'.

«Va perdre la seva dona, i no va poder amb això, només feia dir que estava molt sol», concloïa. La filla de José Luis, Inmaculada, va aprofitar el moment i va aparèixer en pantalles per dedicar unes paraules al seu pare. Així, sortia de l'anonimat i confessava tota la veritat sobre la mort del seu pare.

Imatge d'Emma García i la filla de José Luis Losa al programa Viva la vida
Inmaculada, la filla de José Luis Losa, s'acomiada d'ell a 'Viva la vida' | Telecinco

«No ens esperàvem la mort de la meva mare, perquè era molt jove, però això del meu pare ja ens ha deixat molt trencats», confessava.

La noia, de 25 anys, s'acomiadava del seu pare en públic i li enviava un missatge bonic. «Ell era tal com el vau conèixer vosaltres. De vegades em trucava i em deia: 'no mengis avui a casa teva que et recullo i marxem junts per menjar, t'emporto on vulguis'», concloïa.

L'últim missatge de José Luis Losa a la seva dona

L'última fotografia que José Luis Losa va penjar a les xarxes socials va ser de la seva dona Inma. Al costat d'una instantània, el concursant de 'Supervivientes' li va dedicar un missatge bonic: «Quant t'he estimat i t'estimaré, que injust. T'estimo i sempre t'estimaré», escrivia.