YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

A la llum el motiu real de l'odi entre la nòvia i la filla de Kiko Matamoros

La dues 'influencers' mantenen una guerra des de fa molts anys

Kiko Matamoros i la seva parella, Marta López
La dues 'influencers' mantenen una guerra des de fa molts anys | Instagram

La relació de Kiko Matamoros amb els seus fills és intermitent. En alguns moments gaudeixen d'una relació excel·lent, mentre que en altres moments no es poden ni veure i fins i tot aquests problemes transcendeixen als mitjans, deixant els problemes del nucli familiar al descobert sense cap mena de pudor.

Durant un temps, Anita Matamoros va ser l'única filla del col·laborador que estava de part seva, mentre que Diego i Laura Matamoros no es parlaven amb Kiko. Però ara la situació s'ha revertit.

Diego i Laura s'han interessat per l'estat de salut de Kiko després de l'extracció de vesícula a la qual s'ha sotmès, però ha sorprès que la tercera en discòrdia, Anita Matamoros, no s'ha posat en contacte amb el seu pare per interessar-se per com està. Aquest dimecres María Patiño ha explicat a 'Sálvame' el motiu que ha separat pare i filla i, francament, és d'allò més surrealista.

Segons sembla, en temps passats Anita Matamoros i l'actual nòvia del seu pare, Marta López, van compartir un nòvio. Tot i que les relacions no es van alternar en el temps, sembla que això va disgustar molt a la petita dels Matamoros i encara no ha aconseguit fer les paus amb la nova parella del seu pare.

Matamoros es posa de part de la seva parella

Quan la relació de Marta López i Kiko Matamoros es va oficialitzar, Anita va parlar amb el seu pare per mostrar el seu malestar amb aquesta relació i li va explicar el tema de l'exnòvio.

Això no va ser l'únic, ja que la seva filla li va donar a entendre que la seva nova nòvia sempre ha intentat copiar-li els projectes que ha protagonitzat a xarxes socials i, a més, considera que darrere d'aquesta relació amorosa s'amaga una part de venjança per part de la model, que ara ocupa el cor del tertulià de 'Sálvame'.


Comentaris

envia el comentari