Foto de tots els concursants de 'MasterChef Celebrity 6'

La filla de Verónica Forqué es fa viral a 'Masterchef': tothom es fixa en la seva cara

Carreguen contra el físic de María Forqué després d'aparèixer a 'Masterchef Celebrity'

Ahir, 'Masterchef Celebrity' arribava a la desena entrega d'aquesta nova edició del 'talent' culinari per excel·lència que emet cada dilluns La 1 de TVE. Després de la doble i inesperada expulsió d'Iván Sánchez i Arkano, els sis participants enfilaven un nou programa amb vista a la gran final, prevista d'aquí a dues setmanes.

Així doncs, per donar-los una injecció de moral als que encara aguanten dins del programa, tots van rebre una bonica sorpresa. I és que els familiars van acostar-se al plató de 'Masterchef' per animar-los en aquesta recta final cap a l'anhelada victòria.

Mofes a María, la filla de Verónica Forqué, després d'aparèixer a 'Masterchef'

Entre altres familiars, hi van anar Paco León, el fill de Carmina Barrios. També hi van ser presents el germà de David Bustamante, María, la filla de Verónica Forqué, o la parella de Belén López.

Tots ells van donar-los un cop de mà quan els va tocar preparar els plats d'aquesta entrega del programa gastronòmic de TVE, però això sí, alguns amb més traça que altres. De fet, Juanma Castaño i la seva mare són els que van aconseguir alçar-se amb la victòria de la prova.

Un dels moments més impactants de la nit per als usuaris de les xarxes socials va ser l'entrada al plató de la filla de Verónica Forqué. María va provocar centenars de comentaris sobre el seu físic, que crida l'atenció per les operacions a les quals s'ha sotmès en els darrers anys.

Verónica Forqué amb la seva filla Maria
La filla de Verónica Forqué es va fer viral després de visitar la seva mare a 'Masterchef' | GTRES

Especialment, als incisius i àcids usuaris de Twitter els ha semblat cridaner, per dir-ho d'alguna manera, la mida dels llavis perquè no han tingut pietat per criticar la jove filla de la veterana actriu.

Entre els missatges publicats, hi ha els següents: «Que lletgíssima és la filla de Verónica Forqué. Amb aquests llavis a l'estil Carmen de Mairena», escrivia una 'tuitera'. «No cregueu, encara n'hi ha alguna que els té més grans que la filla de la Forqué», deia una altra.

D'altra banda, a la prova dels duels, en aquesta ocasió un participant havia de triar una campana i, després de veure el plat que havia d'elaborar, aquest decidia contra qui competiria. Qui ho fes millor se salvava de caure eliminat, mentre que el perdedor hauria de descobrir una altra campana i enfrontar-se al rival que volgués.

En aquesta prova final, els sis participants visitaven al xef Hideki Matsuhisa (del restaurant barceloní 'Koy Shunka'), qui va explicar als aspirants els trucs per cuinar un bon ramen.

Sabors canaris per a la prova d'exteriors

El jurat i els aspirants feien la prova d'exteriors a Tenerife, en concret van ser molt ben rebuts al ressort de luxe 'The Ritz-Carlton Abama'. Allà estan situats el restaurant 'MB' (un dels establiments de Martín Berasategui amb dues estrelles Michelin) i 'Kabuki Abama', liderat pel cuiner Ricardo Sanz, amb una estrella Michelin.

Un dels dos equips va cuinar un menú de Berasategui i l'altre va preparar uns plats de cuina japomediterrània ideats per Sanz. Però, només Carmina Barrios i Bustamante van aconseguir guanyar la prova i convertir-se en els primers semifinalistes del programa.

Un dilluns sense expulsats a 'Masterchef'

El cas és que aquest dilluns no hi ha hagut expulsats a 'Masterchef Celebrity 6', per la qual cosa gairebé tots han passat a la semifinal del concurs. Tots excepte Verónica Forqué, que no s'ha presentat a la prova d'eliminació i no apareix a l'avenç del pròxim programa. Davant d'això, els seguidors de l'espai de TVE donen per fet que és una sortida per la porta del darrere de la veterana actriu.