Xavi Hernández amb la seva dona i els seus dos fills

La filla de Xavi Hernández es cola en directe al Telediari de TVE

L'exjugador del Barça recordava la victòria d'Espanya al mundial de Sud-àfrica

Ja han passat ni més ni menys que 10 anys des que la selecció espanyola de futbol es va proclamar campiona del món al mundial de Sud-àfrica. Espanya s'enfrontava a la final amb els Països Baixos, i va ser gràcies a un gol d'Andrés Iniesta  durant la pròrroga que 'la Roja' va guanyar la copa del món per primera vegada a la història

El Telediari de Televisión Española (TVE) va voler rememorar ahir al vespre aquell màgic moment amb Xavi Hernández, un dels jugadors protagonistes del partit. L'entrevista es va fer a través de videotrucada a causa de les mesures de seguretat pel coronavirus, i es va produir un fet que va provocar el riure del presentador i del propi convidat. 

«Papi, papi, papi!»

L'exjugador del Barça repassava en directe els  millors moments de la selecció espanyola durant aquell 2010 quan de cop es va sentir una veu de fons que deia: «Papi, papi, papi!». «Un moment, un moment que hem de...Àsia!», deia Xavi rient. Era  la seva filla Àsia, de només 4 anys, que reclamava l'atenció del seu pare. La petita fins i tot  va treure el cap  davant la càmera, encara que només se la va poder veure durant uns segons.

Davant d'aquesta insòlita situació, tant el propi Xavi Hernández com el presentador del Telediari, Arsenio Cañadas, no van poder evitar el riure. «No passa res, estem en directe», deia el presentador traient importància a l'assumpte. Un cop finalitzada l'entrevista, Cañadas va rematar dient: «Et deixem que estiguis amb els teus petits». 

Moments surrealistes en videotrucades

El coronavirus ha fet que les entrevistes cara a cara es converteixin en entrevistes a través de pantalles. El fet d'estar a casa ha provocat situacions incòmodes a més d'un, i és que el cas de Xavi Hernández és només un dels molts que s'han pogut veure al llarg d'aquests mesos. 

La filla de Patricia Pardo, la segona presentadora d' 'El programa de Ana Rosa', també va interrompre a la seva mare mentre es trobava fent una connexió en directe  al programa de Telecinco. De la mateixa manera ho va fer la filla de l'humorista Jimmy Fallon, que feia una entrevista amb Halle Berry.

Deixant de banda als infants, els moments més surrealistes que s'han pogut veure en aquestes videotrucades han estat protagonitzats per adults. Fa pocs dies sortia a la llum el vídeo d'un polític que es dutxava amb la càmera del seu ordinador oberta, i molts han anat al lavabo sense apagar abans el micròfon dels seus dispositius.