Primer pla de Kiko Hernández amb ulleres

Les filles de Kiko Hernández ja coneixen les males notícies que té el seu pare

Kiko Hernández se separarà un temps de Jimena i Abril

Kiko Hernández té previst iniciar una nova etapa professional al teatre. Fa un temps que ho anuncia a 'Sálvame' i aquest divendres, 11 de febrer, serà el gran dia. Després de molts mesos d'assajos arriba el moment d'estrenar 'Distinto' al José María Rodero de Torrejón (Madrid).

El tertulià afronta un període de la seva vida molt il·lusionant que segurament el farà distanciar de les filles. Tractarà de compatibilitzar la seva faceta interpretativa amb les seves col·laboracions a Telecinco. Per tant, gairebé no tindrà temps per dedicar-lo a les seves petites.

El primer paper de Kiko Hernández a una obra teatral ha generat molta expectació. Es representa en dues sessions, a les 17:00 i a les 20:00; per a l'última, gairebé totes les localitats estan esgotades. Per al primer passi, en queden la meitat.

La funció ha intentat adaptar-se a les condicions sanitàries provocades per la pandèmia. Sobretot pel que fa a la distribució adequada dels seients i a la desinfecció. El preu de les entrades queda fixat en 20 euros, encara que en algunes zones s'eleva fins a 30.

El col·laborador de Telecinco segueix així els passos iniciats per altres companys com Jorge Javier Vázquez. El presentador català fa uns quants anys que viatja amb les seves obres per Espanya i sempre amb molta acceptació per part del públic. En alguna ocasió s'ha vist obligat a deixar de banda la feina a la televisió per centrar-s'hi.

Kiko Hernández al photocall de l'estrena de la pel·lícula 'Miamor perdido'
Kiko Hernández s'estrena aquest divendres al teatre. | GTRES 

Kiko Hernández s'haurà de distanciar de la família

Encara que aquest no és el primer paper com a actor de Kiko Hernández. Ja havia participat en algun llargmetratge amb un cameo fa uns quants anys. Ara es troba davant de la seva gran oportunitat per fer-se un lloc al món de la interpretació.

És possible que, així, vegi molt alterada la seva rutina. De moment actuarà a Madrid, però ja hi ha actuacions confirmades a altres punts d'Espanya, com Valladolid o Mallorca. No es descarta que la llista de representacions s'ampliï durant les pròximes dates en funció dels resultats que obtingui.

Com que s'ha de desplaçar pel país, el més probable és que hagi de romandre allunyat de Jimena i Abril. A més, aquestes funcions solen programar-se per als caps de setmana, que eren els dies que s'hi dedicava en cos i ànima.

En qualsevol cas, el col·laborador veurà complert un dels seus grans somnis, que era iniciar una carrera com a actor. És conscient que deixa les seves dues criatures a les millors mans.

Compta amb un equip de professionals que l'ajuden en la cura de les nenes durant les 24 hores. Són gent de la seva màxima confiança que li permeten portar una vida tan tranquil·la com sigui possible.

Kiko Hernández ha compartit informació de l'obra

Durant els darrers mesos, Kiko Hernández ha volgut compartir informació sobre la representació amb els seus seguidors. Per això va recórrer a les xarxes socials més d'una vegada. En aquest projecte l'acompanyaran Blas Caballero, Fran Antón i Eva Marciel.

El director ha volgut dedicar unes paraules d'admiració al tertulià. Va assegurar que havia fet una tasca «impecable». Ell no va dubtar a donar-li les «gràcies per les teves paraules» a través del seu perfil.

Kiko Hernández al plató de 'Sálvame'
Kiko al plató de 'Sálvame'. | Telecinco 

Queda per veure també quina és la seva nova situació a Telecinco. Si se segueix asseient amb tanta freqüència a la taula de 'Sálvame' o si podrà assumir la presentació de l'espai quan li ho demanin.

Kiko Hernández té clar que la font d'ingressos més gran que obté procedeix de la televisió. De manera que no li passa pel cap deixar-ho. Almenys per ara.