Primer pla de Ramón García.

Les filles de Ramón García descobreixen el fosc motiu del divorci dels seus pares

Ramon Garcia no s'esperava aquesta resposta

Les filles de Ramón García no estan passant per un dels millors moments de la seva vida. I és que, la separació dels seus pares els ha suposat un abans i un després. Però, sens dubte, el que els ha impactat més ha estat conèixer el veritable motiu pel qual la seva mare va decidir posar punt final a la seva relació.

Fa un any, la vida de Ramón García va canviar de la nit al dia. Després de gairebé 25 anys de matrimoni, el que menys s'esperava és que Patricia Cerezo li demanaria el divorci.

Ramón García somrient
Ramón García gaudeix molt amb la seva feina. | Europa Press
 

Des de llavors, el bilbaí va decidir centrar-se de ple en la seva carrera professional. I, tot i que segueix treballant a la televisió, el cert és que Ramón García feia un temps que estava allunyat de les nostres vides.

Encara que això està a punt de canviar. Fa uns mesos, Ramón García  va sorprendre tots els fans del Grand Prix amb el retorn inesperat del format. I és que, juntament amb Ibai Llanos, han posat fil a l'agulla per recuperar aquest mític concurs.

Ara, i quan semblava que el presentador estava aconseguint refer la seva vida, la seva exdona acaba de fer públic un dels motius principals de la seva separació.

Les filles de Ramón García no s'esperaven que aquest fos el motiu

El que menys s'esperaven Ramón García i les seves dues filles és que Patricia Cerezo anés a fer pública aquesta informació tan íntima. I és que, després de tants anys a l'ombra, ha decidit agafar les regnes de la seva vida.

Aquest dimecres, en una entrevista per a Jaleos del corazón, l'exdona d'aquest presentador s'ha obert com mai abans no ho havia fet.

Muntatge fotogràfic de Ramón García i Patrícia Cerezo.
Ramón García s'assabenta del veritable motiu de la separació. | CatalunyaDiari
 

Després d'assegurar que està passant per una de les millors etapes de la seva vida, tant personalment com professionalment, Patricia ha volgut compartir un dels motius que la van portar a posar fi al seu matrimoni.

Tot apunta que la seva monòtona vida de mestressa de casa va ser la gota que va fer vessar el got. Durant tots aquests anys que va estar al costat del basc, Cerezo va optar per descuidar la seva carrera professional per centrar-se en la seva família.

I és clar, això és una cosa que va acabar per desgastar la seva relació. I és que, l'«exercir de mare les 24 hores del dia», l'ha perjudicat tant a la seva vida personal com a la laboral.

L'exdona de Ramón García inicia una nova vida

Ara, l'exdona de Ramón García està molt contenta amb el pas que acaba de fer. Amb l'única intenció de donar a la seva vida un gir de 180 graus, la mare de Natalia i Verónica s'ha introduït al món empresarial.

Després intentar, sense èxit, reprendre la seva carrera de periodista, Patricia Cerezo ha decidit muntar la seva pròpia agència, amb el nom 49 Comunicación.

Patricia Cerezo somrient a un photocall
Patricia Cerezo s'ha introduït al món empresarial. | GTRES
 

«A partir de la meva nova etapa decideixo que ja és el moment de tornar a treballar i de començar a crear. Hi ha una tessitura; demano feina, busco feina, truco... No és tan fàcil trobar-te amb 49 anys després d'una vida dedicada a la família», ha assegurat l'exparella de Ramón García.

«Començo a veure quins són els meus punts forts, els meus contactes i l'experiència que tinc. Veig que hi ha un forat al mercat, tot des del punt de vista del màrqueting digital».

Tot i la curta trajectòria d'aquesta empresa, la periodista ja compta entre els seus clients amb cares tan conegudes com Cristina Yanes o, fins i tot, el programa Juntos, de Telemadrid.