Muntatge fotogràfic de Ramón García i Patrícia Cerezo.

Les filles de Ramón García descobreixen perquè la seva mare estava tan nerviosa

Ramón García no s'esperava que la seva exdona fes aquest pas

Ramón García va començar una nova vida fa un any, quan decidia separar-se de la que va ser la seva dona durant més de dues dècades, Patricia Cerezo. Tots dos tenen dues filles en comú i la seva separació va ser amistosa. Tots dos volien mantenir una relació cordial per garantir el benestar de les seves dues filles, Verónica i Natalia.

El comunicador basc explicava a la revista Semana les raons del divorci, que no havia estat estrany per al seu cercle més proper. Una ruptura que va ser deguda a un «desgast» a la convivència del matrimoni.

«Patricia i jo tenim una boníssima relació. Ens separem de mutu acord fa uns mesos i tenim sentència ferma de divorci. Les nostres filles ho han entès i seguirem compartint les nostres vides amb elles. Ens veuran junts celebrant el que calgui celebrar», va confessar el passat estiu.

Ramón García ja sap per què la seva exdona estava tan nerviosa

El cas és que l'amor s'ha acabat i tots dos van emprendre camins diferents. El presentador continua treballant a la televisió, i la seva exdona ha decidit diversificar la seva vida professional.

Ramón García i la seva exdona, Patricia Cerezo.
Ramón García i la seva exdona, Patricia Cerezo, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Patricia debutava fa mesos a la secció de crònica social de Juntos (Telemadrid), espai presentat per José Luis Vidal i Aran Santos. «Encantada per estar per primera vegada a la línia de foc», va afirmar contenta.

Per si no n'hi hagués prou, l'exdona de Ramón García acaba d'estrenar nou treball, l'agència 49 Comunicación. Així, aquest projecte li ha valgut per començar «la nova etapa de la meva vida».

Des del seu compte d'Instagram estrenava aquesta agència com «un projecte que neix amb molta il·lusió, amb moltes ganes i amb un equip de professionals molt bo».

Patricia Cerezo apareix per sorpresa en un programa de Telecinco

L'última novetat de qui va ser esposa de l'expresentador del Grand Prix no se l'esperava gairebé ningú. Ya son las ocho ha decidit, d'un temps ençà, canviar de col·laboradors.

Després de fer diversos fitxatges com el de Cristina Porta o Sol Macaluso, i l'aposta pel 'Comando Ocho' de reporteres, el programa de Telecinco ha donat la sorpresa. Dimarts passat, Patricia Cerezo reapareixia com a nou membre de l'elenc de col·laboradores del programa.

Patricia Cerezo somrient a un photocall
Patricia Cerezo ha debutat el passat dimarts com a col·laboradora de Telecinco | GTRES

Patricia Cerezo ja té experiència a la televisió i estava desitjada de fer el salt a un programa d'aquest tipus en una cadena generalista. Després de debutar fa un mes a l'autonòmica madrilenya, ara ha fet un passet més.

Cerezo s'ha imposat i ja no és 'la dona de Ramón', etiqueta que ha arrossegat durant més de dues dècades. L'ex del presentador de En compañía sempre va estar en un segon pla, però després d'un any divorciada, Patricia vol reprendre les regnes de la seva passió periodística.

Patricia Cerezo deixa el seu exmarit en xoc després del fitxatge

Així, el programa Juntos va voler que col·laborés en la seva secció de crònica social, ja que a Patricia li encanta el món rosa. Té molta informació sobre els famosos, a banda de mantenir una sòlida amistat amb alguns.

Patricia Cerezo parlant amb un periodista.
Patricia Cerezo està radiant i feliç a la seva nova feina de col·laboradora de televisió | Europa Press

Per a la seva sort, ara exercirà un paper similar a la tertúlia de societat de Ya son las ocho. Ho farà juntament amb col·laboradors com Saúl Ortiz, que també ha fitxat pel programa de Telecinco aquesta mateixa setmana.

Al seu debut, Cerezo s'ha mullat sobre un tema polèmic d'actualitat, com és el de l'actor Luis Lorenzo. Amb tot, la nova tertuliana ha revelat que una amiga va treballar amb el polèmic actor.

«Tinc una amiga que va compartir sèrie amb ell a Médico de familia. Era encantador, divertit. Però això té unes dimensions que és com de pel·lícula de terror», admetia fa uns dies.