Família José Luis Losa

José Luis i Inma, els fills de José Luis Losa que han perdut els seus pares en 3 mesos

José Luis Losa ha mort només tres mesos després que la seva dona, Inma Simarro

La mort de José Luis Losa ha deixat a tothom amb el cor en un puny. El guanyador de 'Supervivientes 2017' va ser trobat sense vida a casa seva a Munera (Albacete), amb tan sols 47 anys.

La trista notícia arribava només tres mesos després de la mort d'Inma, la seva dona, a causa d'un infart. I és que aquests darrers mesos havien estat especialment durs per a ell arran de la pèrdua de la seva dona.

José Luis Losa no ha pogut fer front a la pèrdua de la seva dona

A José Luis Losa se'l va veure visiblement afectat en la seva última intervenció a la televisió. Va tenir lloc fa tot just dues setmanes al programa 'Sálvame', on va revelar el mal moment que estava travessant arran de la sobtada mort de la seva dona.

I és que en aquests tres mesos encara no s'havia pogut recuperar de l'absència de la seva dona. José Luis Losa va començar a sortir amb ella quan eren molt joves i portaven tota la vida junts, per la qual cosa la seva pèrdua va ser un cop molt dur per a ell.

▶️ Encuentran muerto a José Luis Losa, ganador de Supervivientes 2017

José Luis Losa es va mostrar molt afectat a 'Sálvame'. El guanyador de 'Supervivientes 2017' encara no donava crèdit que la seva dona no estigués amb ell. «Ha estat inesperat», va assenyalar a l'esmentat programa.

«Ella feia una vida molt sana. Ha estat un cop molt dur, sense esperar-nos-ho», va relatar emocionat. Losa va qualificar d'«injusta» la mort de la seva dona.

«Quan li va donar l'infart no sé si n'era conscient, era al llit, recargolada de dolor. Va sortir de casa conscient i va entrar a l'hospital molt malament, gairebé sense pulsacions, vaig poder parlar molt poquet amb ella», expressava molt tocat.

José Luis Losa a la televisió
José Luis Losa apareix mort a casa seva després de perdre la seva dona.   | MEDIASET

A més, va ressaltar el fet d'haver-se pogut acomiadar malgrat les restriccions pel coronavirus. «Va estar un dia a l'UCI i, malgrat que estem amb el Covid, em van deixar estar amb ella», va apuntar. Un gest que va voler agrair als metges que la van tractar al centre hospitalari d'Albacete.

«La vida és molt dura, quan arribo a casa m'enfonso completament», va explicar durant la seva intervenció a 'Sálvame'. La pèrdua de la seva dona li va deixar un dolor i un buit tan gran que no ha estat capaç de superar.

«La pena ha pogut amb ell. Em va donar a entendre que se sentia sol i va demanar que ens veiéssim. El veia trist, però alhora el veia amb ganes», comentava Iván González, amic de José Luis, poc després de conèixer la trista notícia. «Sense Imma no era ningú», afegia.

Imatge de José Luis Losa agafant en braços a la seva dona Inma Simarro
José Luis Losa estava completament enamorat d'Inma Simarro.   | Instagram

Inma i José Luis, els fills de la parella, han perdut els pares en tres mesos

Inma, de 25 anys, i José Luis, de 21, estan passant per un dels moments més difícils de la seva vida després de perdre els pares. I és que els dos joves ja van haver d'afrontar la pèrdua de la mare el febrer passat i, ara, s'afegeix l'absència del pare.

Els fills i el matrimoni estaven molt units, per la qual cosa s'han quedat completament desolats després dels fets.

La bona relació que tenien era evident cada cop que tant el guanyador de 'Supervivientes' com la seva dona es mostraven completament orgullosos dels seus dos fills. Tots dos no dubtaven a compartir, a través de les xarxes socials, diverses fotos junts gaudint dels moments més simples i quotidians.

«Poder abraçar-te i dir-te que t'estimo és el millor de cada dia. Feliç aniversari, princesa, que res ni ningú no et tregui el somriure», escrivia Inma a la seva filla al seu perfil d'Instagram, fa uns quants anys.

Unes mostres d'afecte que fan més que evident el mal tràngol que hauran de passar els fills de la parella després de perdre els seus dos progenitors en un període tan curt de temps.