Primer pla de Rocío Carrasco

«Serà un fracàs»: Filtren nous detalls de la sèrie de Rocío Carrasco

Rocío Carrasco espera impacient la segona temporada del seu documental

La segona part de la docusèrie de Rocío Carrasco podria veure la llum en qüestió de dies. Des de Telecinco encara no confirmen la data d'estrena, però barallen l'opció d'emetre un avançament abans que s'acabi l'any.

Fins i tot, Carlota Corredera va advertir que vindrien novetats després del pont.

Aquesta producció és una de les grans cartes de Telecinco per als pròxims mesos. Els resultats d'audiència de la cadena no han estat els esperats últimament i s'ho jugaran tot a una carta.

L'estrena del documental estava prevista per a començaments de tardor, però es va endarrerir. Sembla que la família Ortega Cano en té part de culpa, ja que la van demandar davant dels tribunals pels documents que maneja Rocío Carrasco. En vista d'això és possible que els directors hagin reelaborat el contingut.

Com ja va passar amb la primera part, la filla de la cantant té previst liquidar alguns deutes. El primer damnificat va ser Antonio David, a qui se'l va acusar presumptament de maltractador. Però ara prometen cobrar noves víctimes i el nom d'Ortega Cano sona amb molta força.

Tampoc no té previst oblidar-se d'altres membres de la seva família, com els seus germans o els oncles. Està disposada a tot, a tensar una corda que ja és més que trencada.

Un dels responsables d'aquesta feina és Fidel Albiac. Juntament amb la productora de La Fàbrica de la Tele, s'ha encarregat de desenvolupar la polèmica docusèrie. La transcendència que va tenir va superar totes les expectatives.

Rocío Carrasco somrient a càmera
Rocio Carrasco, a la festa de La Fàbrica de la tele fa uns dies. | GTRES

Des d'un primer moment, va arrossegar el moviment feminista, arribant a provocar un terratrèmol en la política i la societat. L'exparella de Rocío Carrasco acabaria acomiadat i jutjat per l'opinió pública i, per tant, el primer objectiu estava complert.

Però no comptaven que els tribunals donessin la raó a Antonio David. Emparat per la presumpció d'innocència, va aconseguir que l'indemnitzessin amb gairebé 90.000 euros per acomiadament improcedent. Una sentència que va caure com un gerro d'aigua freda.

L'ambient a Mediaset és tens i han hagut d'ajornar la seva estrena més d'una vegada. Han de filar molt prim per aconseguir de nou el suport dels espectadors. Una gran part de l'opinió pública els va recolzar en un primer moment, però els ha anat donant l'esquena amb el temps.

Muntatge fotogràfic de Fidel Albiac i la seva dona Rocío Carrasco
Fidel Albiac és el gran suport de Rocío Carrasco. | GTRES

Rocío Carrasco s'hi juga la pell

A més, cal parlar també de la caiguda d'audiència a Telecinco. Això ha provocat que hi hagi un cert pessimisme al voltant de 'Sálvame'. Temen que Rocío Carrasco no torni a aconseguir la mateixa estrebada de la primera edició.

Tot apunta que ens trobarem amb una versió una mica descafeïnada del que tothom desitjava. En això hi té una certa responsabilitat Gloria Camila. Ella es va encarregar de portar la seva germana als tribunals a causa dels documents de la Jurado.

La competència tampoc té previst aplanar el camí a la cadena. En el cas que optin per estrenar la sèrie el pròxim 13 de desembre, s'haurien de veure les cares amb 'MasterChef Junior'. El talent culinari aconsegueix sempre uns resultats més que acceptables i podria ser l'opció perfecta per enfonsar la parella de Fidel i la productora.

Ortega Cano i Rocío Jurado
Rocío se centrarà ara en Ortega Cano i la seva mare. | Cedida

Antena 3 tampoc no sembla disposada a posar les coses senzilles als de Fuencarral. És possible que tinguin preparades noves entregues de les sèries turques que tant èxit tenen entre els seus espectadors. Cal no oblidar que Atresmedia va aconseguir apoderar-se del lideratge el mes de novembre passat i no té intenció de deixar-lo anar.

El nerviosisme s'ha apoderat de l'«univers Sálvame». Sempre hi ha l'ombra de fracàs al voltant d'una producció com la de Rocío Carrasco, de la qual es retroalimenten tants espais.