La filtració que deixa penjant d'un fil 'Supervivientes' abans de la final

Tots dos concursants han fet un gran paper al 'reality'

Albert Barranco plorant a HOndures en una connexió a 'Supervivientes'
Segons les enquestes Barranco serà el pròxim expulsat de 'Supervivientes' | Telecinco

Els concursants que quedaven a Hondures ahir ja van aterrar a Espanya, el que significa que el compte enrere per a la final de 'Supervivientes' ja està en marxa. L'únic que té la plaça assegurada a la final és Hugo perquè és el líder; els altres concursants s'hauran d'enfrontar a una nova expulsió. Demà dijous sabrem qui és l'expulsat de la pròxima nominació, on es veuen les cares Jorge i Barranco. Un dels dos perdrà demà l'oportunitat d'estar a la gran final del 'reality'.

La de demà és una expulsió que desperta molt d'interès i és per això que s'hauria 'filtrat' el nom del pròxim expulsat. 'Columna Zero' ha fet una mitjana de resultat amb totes les enquestes que s'han fet al respecte i que s'han publicat a internet. Segons els resultats obtinguts, la publicació no ha dubtat en donar el nom del perdedor d'aquest duel: Barranco.

Barranco, a les portes de ser finalista

Així doncs, l'extronista de 'MYHYV' Albert, amb només un 23% de suports, serà, segons la publicació, qui es quedarà demà a les portes de la gran final. Barranco hauria estat un mereixedor finalista perquè durant el 'reality' de Mediaset s'ha esforçat molt en cada prova to convertint-se en un expert en fer foc i, a més, ha mantingut una bona convivència amb els seus companys a l'illa.

Tal com mostren les enquestes, l'audiència ho tindria clar i amb un 77% dels vots a favor vol que sigui Jorge el que segueixi participant en el concurs. De fet, una gran part dels seguidors del programa volen que el guàrdia civil es converteixi en el clar guanyador de 'Supervivientes'. Jorge no ha tingut cap conflicte durant l'estada a Hondures, s'ha esforçat al màxim en les proves i ha estat solidari amb els seus companys. A més, en tot moment ha contribuït en el benestar comú a l'illa.

Aquests resultats semblen indicar que tot està clar i que Barranco serà el pròxim expulsat. No obstat això, caldrà esperar que es produeixi un canvi en les votacions demà o veure si tot continua com ara. Tots dos supervivents poder estar contents del gran paper que han tingut en el 'reality'.


Comentaris

envia el comentari