Filtren el que li paguen a Belén Esteban per cada tarda a 'Sálvame'

La 'Princesa del poble' podria guanyar més de 500.000 euros a l'any

Belén Esteban i Jorge Javier Vázquez discrepen al plató de 'Sálvame'
Belén Esteban guanya més de 500.000 euros pel seu treball en televisió i campanyes publicitàries | Telecinco

Dos dels programes estrella de Telecinco són 'Sálvame' i 'Sábado Deluxe', que són un èxit d'audiència gràcies a la feina del presentador Jorge Javier Vázquez i els seus col·laboradors, que exposen en directe les seves desavinences personals i intimitats.

Tant el periodista català com Belén Esteban, Kiko Hernández o Lydia Lozano són els veritables pesos pesants del programa vespertí de Mediaset, ja que saben omplir un espai televisiu que supera les cinc hores d'emissió, i en què moltes vegades no hi ha temes de què parlar .

L'últim enfrontament entre la 'Princesa del poble' i el presentador de 'Sálvame' va provocar que la mare d'Andreíta rebés múltiples ofertes laborals. Una de les més sonades va ser la de Carlos Herrera, el Rei Mides de la Cadena Cope.

L'exmarit de Mariló Montero li va dir clarament a la tertuliana de Telecinco que estaria encantat que ella treballés en el seu programa de ràdio. «Ja voldria jo fitxar Belén Esteban, però té exclusiva amb Telecinco», va manifestar el periodista andalús.

Davant tal suggerent petició, Belén Esteban ha reconegut estar encantada amb la proposta laboral d'Herrera, i li va confirmar que no tenia exclusivitat amb la cadena, ja que la seva relació laboral està vinculada a la productora del programa 'La fábrica de la Tele'.

Lydia Lozano al plató de Sálvame
Lydia Lozano és la col·laboradora que menys diners obté pel seu treball a Telecinco | Telecinco

El diari Merca ha revelat que la 'Princesa del poble' podria estar guanyant més de 1.100 euros per cadascuna de les seves intervencions a 'Sálvame', el que serien més de 250.000 euros anuals. En aquest sentit, el digital afegeix que el capital final de Belén supera els 500.000 euros, pel seu treball en diverses campanyes publicitàries i les entrevistes en exclusiva que concedeix a diferents mitjans de la premsa escrita.

D'altra banda, Jorge Javier Vázquez és una de les cares més cotitzades del grup Mediaset Espanya. El català s'embutxaca uns 3 milions d'euros per totes les seves col·laboracions en els diferents programes de Telecinco. S'estima que cobra prop de 30.000 euros per cada intervenció televisiva.

Kiko Hernández, un altre dels grans amics de la Belén Esteban, percep 1.400 euros per cadascuna de les seves aparicions a 'Sálvame' i al programa 'Mejor llama a Kiko'. D'aquesta manera, l'exconcursant de la tercera edició de 'Gran Hermano' obté més de 200.000 euros gràcies al seu treball a Telecinco.

En canvi, un dels sous més baixos de 'Sálvame' pertany a la periodista Lydia Lozano. Es calcula que la col·laboradora guanya 950 euros per participació. A això, cal sumar-li els espais publicitaris en els quals participa i el seu treball com a presentadora a 'Sálvame  Limón'.


Comentaris

envia el comentari