YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Carmen Borrego cobra 500 euros per programa a 'Viva la vida'

La germana petita de Terelu Campos guanya menys que a 'Sálvame', però sembla que prefereix estar tranquil·la mentalment.

Carmen Borrego ja no porta collaret
Carmen Borrego ja no porta collaret | TELECINCO

Carmen Borrego ha tornat a recuperar l'estabilitat després de la seva marxa de 'Sálvame'. Ara, la filla petita de María Teresa Campos, apareix cada cap de setmana al programa 'Viva la Vida', presentat per Emma García.

I precisament l'estabilitat laboral i emocional, sembla que és el que més l'importa en aquests moments a Borrego, ja que econòmicament, en l'actualitat cobra menys que quan estava a 'Sálvame'. Segons 'El Español', la germana petita de Terelu estaria rebent 500 euros per cada programa a 'Viva la Vida'.

A 'Sálvame' el sou era més elevat

Aquesta aparició s'acostuma a limitar a una vegada per setmana, o bé el dissabte o bé el diumenge, en funció de la temàtica a tractar aquell cap de setmana. Per la seva banda, Borrego va arribar fins a 800 euros per programa a 'Sálvame', després d'aconseguir una pujada de sou quan cobrava 600. A més a més, cal recordar que Borrego acudia més d'una vegada a la setmana al programa presentat per Jorge Javier Vázquez, fet que encara feia apujar més el seu sou a final de mes.

Però això sembla no importar gaire ara a la col·laboradora i es mostra feliç de poder seguir davant de la pantalla petita, però molt allunyada de les polèmiques de 'Sálvame' que tant mal li han fet a la seva família. La seva germana Terelu també ha decidit abandonar el programa estrella de les tardes de Telecinco, després de passar per una època complicada amb els seus companys i les prioritats del programa. Ara, després de la tempesta, les germanes Campos sembla que comencen a gaudir de nou de la calma. Amb menys sou, sí, però amb més salut mental.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mi último día en Sálvame

Una publicación compartida por Carmen Borrego campos (@carmenborregocampos) el

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari