IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El final de 'La nit dels Òscars' arriba el pròxim 11 d'abril

TV3 ha pres la determinació d'eliminar el programa després de quatre mesos en pantalla i uns resultats molt bons quant a audiència es refereix

La nit dels Òscars
El final de 'La nit dels Òscars' arriba el pròxim 11 d'abril | CatalunyaDiari.cat

La fi del programa 'La nit dels Òscars' és més a prop que mai. El pròxim 11 d'abril tindrà lloc l'última emissió d'aquest espai de TV3, gairebé cinc mesos després de la seva estrena. El motiu que hagi provocat aquesta decisió ha estat la voluntat dels mateixos presentadors, si bé cal destacar que, en un principi, estava pactat que la fi del programa es produís al llarg del mes de febrer. Així les coses, després d'una petita pròrroga que la cadena ja tenia contemplada i prevista, Dalmau i Andreu tornaran a centrar-se en el seu programa 'La competència de RAC1', tal com recull 'ElNacional.cat'.

 

'La nit dels Òscars' acaba després de cinc mesos d'emissions

Després de gairebé cinc mesos emetent-se, una de les apostes fortes de TV3 dirà adéu a la gran pantalla. 'La nit dels Òscars', que es va estrenar el passat 22 de novembre, emetrà l'últim capítol el pròxim 11 d'abril. La decisió ha estat presa després que la cadena catalana pactés 13 programes més, amb l'objectiu d'allargar la vida del programa fins a Setmana Santa.

I què passarà després? Doncs TV3 ja té substitut per aquest espai d'humor: el reality 'Persona infiltrada', que s'estrenarà després de les vacances. Amb tot, 'La nit dels Òscars' no s'acomiada de manera definitiva, i els mateixos conductors no descarten tornar a la gran pantalla en un futur, ja que ells mateixos han estat els que han pres la decisió de demanar una pausa.

L'espai gaudeix de bons nivells d'audiència

La decisió resulta, si més no, sorprenent, ja que l'espai gaudia de bons nivells d'audiència, arribant a aconseguir un 16,2% de quota de pantalla l'últim dijous, quan competia de manera directa amb el programa estrella de la televisió espanyola: 'Gran Hermano'.

Així doncs, caldrà esperar un temps per veure si finalment 'els Òscars' tornen a omplir les nits de dijous de rialles i bons moments, o bé ens haurem de conformar amb el seu exitós i divertit programa de ràdio. 


Comentaris

envia el comentari