Un home a 'First Dates' sobre la seva cita: «Es nota que no vas al gimnàs»

Els espectadors no van trigar gaire a recriminar-li aquesta falta de respecte a les xarxes socials

Paco y Carmen en 'First Dates'
Paco i Carmen al final de la seva cita de 'First Dates' | Cuatro

Cada nit, personatges d'allò més extravagant proven de trobar l'amor a 'First Dates'. El resultat d'una gran part de les cites a cegues que es graven al programa és el mateix: no hi ha un segon sopar entre els dos desconeguts. Tot i això, Carlos Sobera i el seu equip no es rendeixen i continuen buscant que l'amor triomfi.   

Paco i Alejandro, dos germans de Marbella de 41 i 23 anys, van ser dos dels protagonistes del programa del dijous. Paco, divorciat amb tres fills, va reconèixer que després de la seva separació el seu germà és la persona a qui més demana consell per aconseguir trobar una nova il·lusió.

Carmen, una granadina de 42 anys que repetia al programa va ser la seva cita. Ella, abans de començar a sopar, va explicar què buscava al programa: «Un home senzill, que no sigui egoista i que em valori més enllà del meu físic». Abans que conegués a Paco, Sobera va presentar Carmen a Alejandro perquè aquest li fes unes primeres preguntes, però el seu germà des de la llunyania ja mostrava senyals que ella no li agradava. 

Unes paraules sobre el seu físic molt poc encertades

Carmen es va reunir a taula amb Paco, després d'haver conegut el seu germà petit, i aquest no trigaria gaire a dir-li un comentari d'allò més groller: «tu de cuidar-te no ets, no? Ni d'anar al gimnàs... perquè se't nota, i a mi m'agrada que es cuidin».

Carmen, com era d'esperar, es va sentir molt ofesa pel comentari de Paco i li va dir que les seves paraules «no són agradables. Un home cortès no ho faria perquè no és correcte». A la pregunta que li va fer a Paco de si la veia grassa, aquest va contestar: «No et veig grassa, et veig no de gimnàs. Però tampoc grassa...»

Després d'aquests fets, va ser impossible reconduir el sopar i finalment, com era previsible, Carmen no li va concedir una segona cita a Paco. El seu comentari tan ofensiu i la seva actitud grollera durant la cita també van rebre nombroses crítiques dels teleespectadors a Twitter.   

La cita d'Alejandro sí que va acabar bé 

Alejandro va tenir molta més sort que el seu germà gran. La seva cita era Laura, una jove estudiant malaguenya de 20 anys que sopava per segon cop a 'First Dates'. De seguida es va veure que hi havia connexió entre els dos joves i que es van agradar mútuament. Tots dos van dir sí a tenir una altra cita i van abandonar el restaurant agafats de la mà, donant, almenys, una bona notícia a Paco.


Comentaris

envia el comentari