Imatge de Yolanda, cosina d'Antonio Banderas, durant la seva participació a First Dates

'First Dates' rep la visita de la cosina d'Antonio Banderas: no té àvia

Yolanda, una cuinera madrilenya, ha sorprès l'audiència del programa a causa del seu gran ego

'First Dates' no deixa de sorprendre. Pel programa de Cuatro han passat des de persones que han cridat l'atenció per la seva manera de vestir fins a aquelles que han desfermat passions en el programa. En aquest sentit, aquests dimarts a la nit van deixar els espectadors bocabadats amb la cosina de l'actor malagueny Antonio Banderas.

Yolanda, que així es diu la cosina del reconegut intèrpret, es va convertir en protagonista a les xarxes socials. Però no ho va ser per la seva relació familiar amb l'actor malagueny, sinó pel seu ego. Sí, la cosina d'Antonio Banderas, com diu la dita popular, «no té àvia».

L'autoestima de Yolanda, pels núvols

Yolanda, cuinera madrilenya de 51 anys, es va presentar a 'First Dates' disposada a trobar l'amor. I des del primer segon va deixar clar que el seu enorme ego. Tant és així que la seva primera frase en el programa va ser: «Tots coincideixen que soc la dona que tot home desitjaria tenir». En aquest sentit va afegir que «soc afectuosa, atenta i honesta».

Després, va reconèixer que és cosina d'Antonio Banderas: «El seu avi i el meu avi eren germans. A la família Banderas, que som molt pocs, tenim uns trets molt peculiars: els ulls ametllats i molt vius, els llavis carnosos. És més, un dels meus germans també es diu Antonio i va néixer el mateix dia que ell».

«Jo em vaig enamorar del meu cosí quan el vaig conèixer per primera vegada amb 15 anys. Quan va estrenar l'obra de teatre 'Bajarse al moro'», va explicar a l'audiència.

Yolanda es considera una gran cantant

Després de parlar sobre el seu vincle familiar amb l'actor malagueny, Yolanda es va tornar a centrar en l'amor, afirmant que en la seva visita a 'First Dates' cercava una persona «afí a mi. Que tingui ganes de gaudir de la vida. M'encanta viatjar i menjar-me els plaers de la vida».

En aquest punt, no va dubtar a deixar novament mostra de la seva gran autoestima. Així, va confessar que es considera una gran cantant. «Vaig adonar-me que cantava bé quan vaig començar a entonar la cançó d''Stand by me'», va confessar.

A Yolanda no va agradar-li la seva cita

Després de la seva presentació, Yolanda va tenir l'oportunitat de conèixer l'home amb el qual havia de sopar. L'escollit va ser un enginyer madrileny de 51 anys, de nom David, que a ella no va agradar-li gens. En aquest sentit, va deixar clar que no l'atreia en absolut, posant cares rares i fent ganyotes. Fins i tot va ser molt clara davant la càmera: «Yoli, surt corrent. No m'ha agradat».

A ell, però, sí que va agradar-li Yolanda: «És maca i té un físic bastant agradable». La vetllada no va començar amb bon peu i va continuar de la mateixa manera. Fins i tot quan tenien alguna cosa en comú, com la música, ella trobava motiu de rebuig. Per exemple, quan ell li va dir que tocava el baix, va exposar: «No hi ha res més avorrit que un baixista».

Les coses, però, no van acabar aquí, ja que la dona va carregar contra el físic de l'enginyer madrileny quan aquest va revelar que era muntanyenc. Davant això, va dir: «Si ve un corrent d'aire, se l'emporta, perquè amb aquest cos...». Yolanda també va rebutjar que David visqués amb la seva mare i que fos un apassionat del jazz.

El moment del ball

El pitjor moment del sopar va arribar en el moment del ball. La cosina d'Antonio Banderas no es va tallar i va carregar contra la seva parella per la seva manera de moure's: «Si us plau, quin swing té! El noi no té salsa ni saber estar. No sap ballar, no en té ni idea».

Veient el desenvolupament de la vetllada estava clar com acabaria la cita. I així va ser: ell sí que va voler tenir una segona cita amb Yolanda, però ella no va rebutjar tornar a veure's amb David.

Ella es va justificar dient que «com a amic em sembla maco, però com a parella no», afegint que «físicament no ets el meu prototip i el fet que, amb els anys que tens, segueixis amb la teva mare també em fa pensar».

Els espectadors no van deixar passar l'ego de la dona i la seva actitud durant la vetllada. Així, diversos espectadors van carregar contra ella a través de les xarxes socials, amb comentaris com «és patètica» o «va de sobrada, que la bombin».