Pla de perfil de Jesús Vázquez amb el rostre seriós

Engany a 'First Dates' d'una parella disposada a tot per anar-se'n de creuer

'First Dates Crucero' comença amb un engany que va deixar a un poble d'Espanya al·lucinant

'First Dates Crucero' arrenca aquesta setmana la seva segona edició amb nou capità, Jesús Vázquez. Així, la versió de luxe de 'First Dates' ens presenta una sèrie de persones que volen trobar l'amor alhora que viatgen en creuer pel Mediterrani.

Al costat de Jesús Vázquez, que exercirà de mestre de cerimònies substituint Carlos Sobera, també viatjaran al vaixell de l'amor altres cares conegudes. Així doncs podrem veure en acció Lidia Torrent, Matías Roure i les bessones Marisa i Cristina Zapata que ajudaran a donar joc a bord.

Aquesta és la segona edició de 'First Dates Crucero', i és que a la primera ja hi va haver diverses parelles que van conèixer la seva mitja taronja a alta mar. Tot i això, també hi va haver una història que va enterbolir l'aventura i que ha provocat que ara s'hagin extremat les precaucions.

Imatge d'una de les concursants de la nova edició de First Dates Crucero
Una de les concursants de 'First Dates Crucero' | MEDIASET

Per tant, a 'First Dates Crucero' ja s'ha demostrat que hi ha qui està disposat a tot per pujar al creuer de l'amor i viatjar a despeses pagades.

Gran engany a 'First Dates Crucero'

Va ser el cas de Jero i Adriana. Suposadament, eren dos solters de 67 anys que anaven a 'First Dates Crucero' per enamorar-se. El programa els va ajuntar i es van enamorar 'a primera vista', de fet va ser un autèntic fletxat.

Jero es presentava al programa amb una petició: volia tenir una cita amb una dona amb qui s'havia creuat dues vegades a la seva vida. Va ser durant unes vacances a l'illa de La Palma. I és clar 'First Dates', expert en trobar la parella perfecta, va aconseguir trobar-la i va portar Adriana.

La dona va acceptar tenir aquesta cita amb un «admirador secret» amb qui s'hauria creuat en una «platja nudista». Així, la parella va complir el seu paper a la perfecció, primera cita, preguntes típiques, afinitat... Coincidien en gairebé tot, fins i tot tots dos practicaven nudisme.

A la segona cita que van tenir a 'First Dates Crucero', els van convidar a una suite en què van donar curs a la passió. Jacuzzi, petons, abraçades... Fins i tot 'edredoning'!

És més, encara ressonen les paraules de Jero en aquell creuer de somni: «Jo estic com si portéssim un munt de temps junts». «He estat molt afalagada, quina sorpresa!», deia ella.

Imatge d'Adriana, la falsa concursant de First Dates Crucero
Adriana es presentava com a soltera a 'First Dates Crucero' | Mediaset

Però, per a sorpresa, la que es van emportar 'First Dates Crucero' i Tazacorte, un poble de La Palma. Sí, perquè centenars de testimonis van assegurar que Jero i Adriana eren parella i que feia molts anys que eren casats.

Llavors, van enganyar 'First Dates' amb un muntatge que ningú va voler o va saber comprovar i van complir el seu paper a la perfecció. Van mantenir la ficció durant tot el viatge i així van viatjar com uns reis durant diversos dies i sense gastar ni un euro.

Així mateix, avui dia a Tazacorte encara no s'expliquen com el programa no va saber veure que els enganyaven. Tampoc coneixen exactament la motivació d'Adriana i Jero per posar tanta capsa a l'assumpte i enganyar un programa tan popular com 'First Dates'.

Imatge de Jero i Adriana fent-se un petó a un jacuzzi
Jero i Adriana van enganyar tota Espanya | Mediaset

Novetats a la segona temporada de 'First Dates Crucero'

Com que ja hi ha hagut diversos enganys sonats a la història de 'First Dates', aquesta vegada s'ha cuidat molt el càsting. També es presenten novetats destacades com el seguiment de llacunes històries d'amor, més enllà del vaixell.

Hi haurà passatgers que podran cercar l'amor diverses vegades durant el creuer i l'acció es mourà per noves localitzacions. Pista de patinatge, saló de ball, 'suite', 'chill out' o karaoke són algunes de les estades del vaixell on passaran coses divertides.

No només es veurà el moment de les cites, sinó que podrem conèixer els personatges coneguts abans i després del sopar. Veurem com es preparen, què fan les hores prèvies a la trobada i com es queden després de la cita.

Entre les històries que s'expliquen (i que esperem que en aquest cas, siguin verídiques) destaca una petició de matrimoni i una lluna de mel molt especial. Alhora s'intentarà una reconciliació, hi haurà peticions de matrimoni en directe i un 'speed dating' amb cites ràpides de quinze minuts.