‘First Dates’ ajunta una afiliada del PP amb un independentista

La dona es va definir com «una espanyola de les d’abans» que buscava «un home com Pablo Casado»
Mila anava en busca «d'un home com Pablo Casado» | Cuatro

 

Quan dues persones que tenen una cita són d'ideologies totalment oposades, la cosa no té pinta d'acabar bé. Això és exactament el que va passar aquest dimarts a 'First Dates' amb Joan, un mecànic industrial de Barcelona, i Mila, una figurant de Madrid. Ja per començar, ella va voler deixar clar que era «una espanyola de les d'abans: Catòlica i afiliada al PP». «M'agrada un senyor que es vesteixi pels peus i vull un home com Pablo Casado», rematava.

 

En canvi, el programa la va emparellar amb un català que es sentia identificat amb James Bond. «Això ho dirà ell, jo li trobo més semblança a Mortadelo», deixava anar Mila, que afegia que no li agradaven els calbs. Des d'un primer moment, li va semblar «una mica estrany» que un català i una madrilenya poguessin ser parella, però encara més quan Joan es va definir com «independentista, però no radical». «I a sobre independentista. Doncs jo no podria estar amb ell perquè les idees meves no són les mateixes que les d'ell», sentenciava.

 

«M'ha aplicat el 155»

«Jo crec que no sóc incompatible amb una madrilenya o una andalusa, el que m'importa és el que porta dins», defensava Joan, tot i que apuntava que «no m'importa les idees polítiques però quan he sentit que vota el PP he buscat alls, crucifixos i aigua beneïda per si m'aplicava el 155».

 

Com era d'esperar la cita va ser un desastre i cap dels dos va voler donar-se una segona oportunitat. «A mi no m'agrada que sigui independentista», insistia Mila. «A mi el PP m'agradava fins al 154, però quan va sonar el 155...», va culminar Joan, per donar per tancada una cita que ja se sabia com acabaria abans de començar.

 

La cita entre la madrilenya del PP i el català independentista va ser un desastre | Cuatro

 

Les xarxes se'n riuen de la situació

Els usuaris de Twitter no es podien creure la surrealista cita que estaven veient a 'First Dates' i van aprofitar per fer broma de l'escena. Sobretot del comportament de Mila, que va caure molt malament pel seu comportament.