Un català a 'First Dates': «Em vaig separar pel procés»

En Manuel va lamentar com la situació política catalana «ha destrossat moltes famílies i n'està destrossant d'altres»

Manuel explicava com per la situació política a Catalunya «ha trencat moltes famílies»
Manuel explicava com per la situació política a Catalunya «ha trencat moltes famílies» | Cuatro

Tot i que ‘First Dates’ és un programa on el principal objectiu és buscar l’amor, de vegades és inevitable que apareguin altres temes com la política, sobretot si les persones que acudeixen a la cita viuen a Catalunya. Això és el que va passar en el sopar entre el Manuel i la Luisa, on aquest quan ella li va preguntar perquè estava sol va admetre que s’havia divorciat «pel que està passant a Catalunya».

Encuriosida, Luisa va voler saber si la seva exparella era catalana però Manuel va dir que no. «El pare era de Conca i la mare de Còrdova»explicava ell després de comentar que l'independentisme de la seva dona havia acabat amb 20 anys de relació. Amargament, lamentava com la situació política catalana «ha destrossat moltes famílies i està destrossant moltes famílies».  

Coincideixen que no volen marxar de Catalunya

La Luisa va coincidir en aquest aspecte amb el qual va ser la seva cita per una nit. Ella mateixa va confessar que amb una de les seves filles evita parlar del tema per no tenir cap mena de conflicte i va recordar, que tot i que ella és de Cartagena, tots els seus fills i els seus néts són catalans. Pensa que la clau es troba en respectar els altres. 

Luisa evita parla del tema amb la seva família
Luisa evita parla del tema amb la seva família | Cuatro

Tant Manuel com Luisa coincidien en el fet que no tenien cap intenció de marxar de Catalunya. Manuel presumia de sentir-se «català, espanyol i andalús». Va voler defensar el paper dels immigrants de la resta de l'Estat, ja que si no Catalunya no seria el mateix. 

Una cita entre un independentista i una afiliada del PP

Fa unes setmanes, 'First Dates' també va viure una nova cita marcada pel conflicte polític. En aquesta ocasió el problema era que el programa va decidir junta un independentista amb una «una espanyola de les d'abans: Catòlica i afiliada al PP». 

Tot i que en Joan creia que «no sóc incompatible amb una madrilenya o una andalusa, el que m'importa és el que porta dins», la cita no va tenir èxit, ja que la ideologia de la Mila va ser massa per ell: «quan he sentit que vota el PP he buscat alls, crucifixos i aigua beneïda per si m'aplicava el 155».


Comentaris

envia el comentari