Concursants de 'Secret Story'

El secret que enfada els fans de Telecinco: «Vaig mantenir relacions en un tanatori»

Els seguidors de Secret Story s'han quedat perplexos

Els secrets que guarden els concursants de 'Secret Story' cada vegada aixequen més suspicàcies. No obstant això, n'hi ha alguns que han impactat realment al públic, com és el cas d'Adara Molinero. «Vaig fer l'amor en un tanatori», reconeixia la jove obertament. Per la seva banda, Gianmarco Onestini, que en va ser parella durant un curt període de temps, va negar que hi tingués res a veure.

L'italià, que es trobava al  plató just en aquell moment, va negar rotundament la seva implicació.«Jo tinc molt de respecte per aquestes coses», assegurava, amb la qual cosa evitava embolicar-se en la polèmica causada pel secret, que va sortir més enllà del reality. I és que els espectadors van tardar ben poc a reaccionar-hi. «El mort al forat i el viu al bollo», formulava Jordi González una mica impactat després de la declaració.

El secret d'Adara revoluciona les xarxes socials

Les xarxes han tret fum amb aquesta impactant i inesperada confessió, ja que Adara sempre ha presumit de ser molt tímida. «Venint d'Adara, no hi ha res que m'estranyi. De respectuosa en té molt poc i d'incoherent molt», remarcava una usuària. «La que anava de tímida, que no ho podia fer amb la llum encesa. Jo ho veig una falta de respecte, ella ho explica com si hagués fet alguna cosa heroica, serà que no hi ha llocs», comentava una altra.

«Que no té educació, ho sabia, però que tampoc respecta res, ni als morts... Em supera. Quina joia», podia llegir-se. El que està clar, és que l'entrada de Molinero a 'La casa de los secretos' ha suposat un abans i un després per a la resta de concursants. La model sempre s'ha caracteritzat per tenir una forta personalitat, i no ha tingut problema a treure-la a la llum cada vegada que ha pogut.

Els comptes pendents entre Adara i Gianmarco Onestini

A més, ha sorprès al seu ex, ja que tot i que entrava a 'Secret Story' carregant contra Luca Onestini, germà de Gianmarco, tots dos semblen portar-se molt bé. «Va amb aquest joc fins que vegi un camí clar, com va fer Gianmarco. Ve de família», opinava sobre el concurs que estava fent l'italià i el seu tracte amb les dones, ja que el jove no ha dubtat a jugar amb dues de les noies de la casa, Cristina Porta i Emmy Russ.

«És que no em cau bé, em cau súper bé. És molt fort», admetia Adara sorpresa amb la bona relació que han creat. «Jo vull estar bé aquí amb ella, prefereixo recordar les coses bones que ha viscut amb el meu germà», assenyalava Luca a l'respecte. I això ha provocat que Adara es replantegi les coses i estigui disposada a solucionar els seus problemes amb Gianmarco.

«Això és una cosa que no em faria res que passés però que és de dos. Haurien de perdonar dues persones. Si hi ha una que segueix amb el tema contínuament...», admetia Molinero. No obstant això, Gianmarco ha analitzat la situació amb més cautela i l'ha valorat com una estratègia per part del seu ex. «Jo valoro i aplaudeixo el comportament que està tenint el meu germà sent cordial amb ella, amb educació i respecte», ha dit en aquest sentit.

Els altres secrets que s'han destapat a 'Secret Story'

El d'Adara, però, no és l'únic secret que ja ha sortit a la llum dins de 'Secret Story', i és que recentment tant Sofía Cristo com Miguel Frigenti sortien expulsats. La primera va marxar per una reacció violenta que va tenir enmig d'una discussió amb Frigenti, ja que li va aixecar la mà. Així, un cop fora li tocava desvetllar el seu secret. «He tingut una aventura amb una dona casada», confessava.

I poc després explicava la seva experiència. «Fa uns anys tinc un amor a amb una persona que té la seva parella, té un nen, ens vam embolicar i no arriba a passar res». «El seu marit es va assabentar del començament del romanç i al llarg dels anys no ens vam tornar a veure, però fa no gaire temps ens vam retrobar». «Va passar de ser una aventura a alguna cosa més. Es va tornar a destapar tota la història, ella no estava enamorada, això va durar uns mesos i, a la fi, es va descobrir tot», afegia.

«Se suposa que ho anava a deixar tot per mi, fins que al confinament la vaig deixar i vaig intentar refer la meva vida» Per la seva banda, Miguel Frigenti sorprenia explicant que havien arribat a donar-li l'extrema unció. «La meva mare va tenir un embaràs complicat, venia amb una bessona que no va arribar a néixer», revelava. «Encara que sembli una broma, no m'arribava l'oxigen al cervell. Vaig estar dos dies molt malament, els metges van arribar a dir-li a la meva mare que no anava a sortir endavant".