Fernando i Carla protagonitzen el moment més apassionat de la nit de 'First Dates'

'First Dates' viu la seva cita més apassionada i sense límits: «Com un entrecot»

Carla i Fernando han protagonitzat el moment més calent de la nit

Hi ha ocasions en què a 'First Dates' sorgeix l'amor de manera incontrolable. Encara que són molts els comensals que acaben marxant per separat, de vegades passa tot el contrari. Pel restaurant més famós de la televisió han passat tota mena de persones. Convidats que volen enamorar-se, altres que només volen conèixer gent o comensals que surten corrent a la mínima ocasió.

No obstant això, la setmana passada els teleespectadors van ser testimonis de com Cupido va encertar de ple amb dos solters. Un petó apassionat va ser la culminació d'una cita perfecta que va acabar amb una segona cita. Carla i Fernando van ser els protagonistes del moment més fogós de la nit.

Carla i Fernando es donen cita a 'First Dates'

Carla, una noia rossa de 28 anys procedent d'Alacant va arribar al restaurant de Carlos Sobera disposada a anar-se'n amb parella. Per això es va vestir amb les seves millors gales presumint d'escot i deixant la seva cita amb la boca oberta. Ell era Fernando, un altre alacantí de 29 anys, divorciat i amb el cos esculpit al gimnàs. Camioner de professió, vol deixar la carretera per engegar el seu propi projecte empresarial de 'fitness.'

No va poder evitar l'emoció quan li van presentar a Carla, i ella va sentir el mateix en veure amb qui compartiria la vetllada. El sopar va transcórrer molt bé i era més que evident que entre els dos sortien espurnes, encara que no es van posar d'acord sobre la intenció de tenir fills en el futur. Carla ho descarata, fet que va decebre lleugerament a Fernando, encara que van coincidir en la ubicació on van passar les últimes vacances: a les platges de Calp.

Un petó de pel·lícula

L'atracció entre tots dos anava en augment. Estava clar que Carla i Fernando necessitaven un moment d'intimitat i els van convidar a anar a l'espai reservat. Allà, els esperava un joc on els va tocar un paperet. Havien de fer-se un «petó de pel·lícula». La parella estava desitjant fer-ho, però ell es va mostrar més tímid. Va assegurar que respectava a les dones i li va donar un senzill i cast petó a la galta, «respecto molt els temps de les dones», va explicar.

«Aquesta pel·lícula no m'agrada», va ser la resposta de Carla al petó de Fernando. Davant la reacció de la seva cita, l'alacantí es va decidir i es va llançar a fer-li un petó a la boca. Havia obtingut el permís de Carla i no hi havia marxa enrere. Tots dos es van fer un petó apassionat i Fernando va explicar després què li havia semblat el moment deixant clar que va ser espectacular. «El petó m'ha semblat espectacular, m'ha mossegat el llavi com si fos un entrecot», va declarar sorprès per la passió de la Carla.

Com no podia ser d'altra manera, Carla i Fernando van decidir donar-se una segona cita. El moment ha estat objecte de nombrosos comentaris a les xarxes socials. «¿De debò això és besar?», Es pregunta un usuari criticant l'excés de moment, mentre que altres aplaudeixen la passió de tots dos. El que està clar és que a Fernando i Carla els va encantar i que junts han decidit començar una nova vida junts.