YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La Fiscalia demana presó i una important indemnització pel cas 'Gran Hermano'

Ara caldrà veure què demana la defensa de la víctima

'GH VIP 7', presentat per Jorge Javier Vázquez, s'estrena el dimecres 11 de setembre
Telecinco ha decidit donar un descans a la marca 'Gran Hermano' | TELECINCO

Un cop ha acabat l'última edició de 'Gran Hermano VIP', la polèmica pel cas Carlota Prado segueix més actiu que mai i ara és la Fiscalia qui s'ha pronunciat sobre les seves sol·licituds, en vers als fets que van succeir l'any 2017 a la casa de 'Gran Hermano'.

Aquesta sol·licitud seria molt desfavorable per la cadena, però sobretot per José María López, el presumpte autor dels fets i que seria el que li tocaria afrontar una pena de presó.

Indemnització econòmica i pena de presó

Un cop analitzats els fets, el Fiscal hauria demanat que la productora del programa, Zeppelin, abonés a la víctima una indemnització de 6.000 euros per danys morals, al qual se li sumaria la dolorosa situació que va patir en mostrar-li les imatges explícites dels fets.

D'altra banda, José María, hauria de complir dos anys i sis mesos de presó per haver realitzat aquests fets, malgrat i sabent que ella es trobava semiinconscient. Ara caldrà veure què passa al judici que s'ha de celebrar i els moviments que faran els advocats corresponents en referència a les exigències de la Fiscalia.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari