Primer pla de Carmen Alcayde somrient i mirant a càmera

«Feia temps que havia de ser a 'Sálvame'»: El celebrat fitxatge de Carmen Alcayde

Carmen Alcayde acaba de fitxar per a 'Sálvame', programa en què fa temps que vol treballar

Carmen Alcayde ha tornat a la televisió. I ho ha fet fitxant per un programa en què sempre ha volgut treballar. Aquest és ni més ni menys que 'Sálvame', on creu que encaixarà a la perfecció.

Ara que el format travessa una etapa una mica complicada i pateix una forta baixada d'audiència, la intenció dels directius és actualitzar la plantilla. Llavors, mentre que ja s'han desfet de col·laboradors que no semblen donar prou, com és el cas d'Antonio Canales, també han optat per fitxar d'altres.

Aquest és el cas d'Alcayde, que sempre ha gaudit amb la premsa del cor. De fet, ella presentava 'Aquí hay tomate' al costat de Jorge Javier Vázquez fa uns anys. Per tant, hi ha moltes expectatives sobre el paper que jugarà.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El que s'espera, és que Carmen ho doni tot, i segur que no defraudarà al públic. Així mateix, l'audiència ha aplaudit la seva nova incorporació.

Per la seva banda, la nova col·laboradora afronta amb il·lusió aquesta nova etapa que ha de venir. «L'afronto amb molta il·lusió, sobretot em vull divertir...», assegura.

«Farà tres anys que vaig deixar 'Mediaset'. Ara segueixo a Telemadrid, a La Sexta, de fet, no paro. Estava desitjant tornar perquè allà he estat 15 anys i em trobo com peix a l'aigua».

Carmen Alcayde, molt il·lusionada amb el seu fitxatge per 'Sálvame'

Carmen ha explicat que el seu fitxatge va sorgir arran d'una simple casualitat, quan va anar a 'Sálvame' per promocionar la seva obra de teatre, finalment van acabar oferint-li un lloc com a col·laboradora.

«El 6 agost vaig anar al programa a promocionar la meva obra de teatre 'Hongos', que és a la Gran Via, i llavors em van preguntar si em volia quedar tota la tarda», assenyala.

En aquest moment, la periodista ni s'ho va plantejar, ja que feia temps que esperava una oportunitat així. Sobretot, perquè coneix prou bé a la resta de col·laboradors, alguns dels quals han sigut companys seus.

«Els conec molt a tots i els hi vaig dir que sí. Agrado molt en xarxes i la gent demanava que em quedés i ells també m'adoren. Suposo que veurien l'impacte i l'altre dia em van trucar per preguntar-me si me n'anava
de col·laboradora», ha explicat.

A més, Carmen té unes parauletes per a cadascuna de les estrelles del programa, amb algun dels quals manté una gran relació.

«A Lydia Lozano l'adoro, Kiko Matamoros em fa moltíssima gràcia i ric molt amb ell, Víctor Sandoval m'encanta, Marta López, Anabel... Amb ells em sento molt còmoda perquè ja he treballat al costat d'ells. Amb Anabel vaig treballar en 'El programa de Ana Rosa' de col·laboradora, amb Lydia mil vegades...», assegura.

I davant la pregunta de si hi ha algun aspecte que li faci por, ella reconeix que no. «No tinc por de res, gaudiré i no plantejo res», admet molt segura.

Això, tenint en compte que els directius han posat grans esperances en ella perquè sigui capaç d'aixecar les quotes d'audiència. I és que tot l'equip està realment preocupat pel futur del programa, perquè ja no aconsegueix liderar les tardes.

«Tots m'estimen molt i sempre m'han tractat molt bé i han estat molt afectuosos amb mi», assenyala Carmen molt il·lusionada. De fet, hi ha moltes persones que li diuen que fa molt que havia d'estar a 'Sálvame'. «Soc totalment Telecinco, que soc molt de 'La Fábrica'», destaca.

«M'agrada entretenir, m'agrada la gresca, m'agrada repartir estopa, m'agrada donar joc, treure els colors i que ells me'ls treguin a mi», promet. Just per això, deixa bastant clar que pensa generar molt de joc i que es convertirà en una alenada d'aire fresc per al format.