El fitxatge estrella que sembla tenir sota la màniga 'Supervivientes 2020'

Isabel Pantoja l'hauria deixat a les portes de la passada edició i ara firmaria un dels contractes més cars

Telecinco cou la nova edició de 'Supervivientes', que es preveu més potent que mai. La cadena ultima càsting i, en principi, estrenarà el 'reality' el pròxim mes de febrer. Rocío Flores i Hugo Sierra sonaven com a fitxatges estrella, però Mediaset continua apostant fort i estaria tancant el que seria un dels fitxatges més cars de 'SV 2020'.

La dona que pot convertir-se en reina de l'edició

La productora ja hauria firmat un precontracte amb Bárbara Rey, possible estrella de l'edició de 'Supervivientes 2020', segons ha informat el periodista Rocco Steinhäusen a RAC1. L'any passat es va quedar a les portes de participar en l'aventura. De fet, va quedar-se fora de l'edició pel fitxatge d'última hora d'Isabel Pantoja, que acapararia atenció durant tot el 'reality'. Sembla que enguany és torn de la vedet.

Retrobament de 'supervivents'

Justament fa unes setmanes, Bárbara Rey va retrobar-se amb la seva amiga íntima Cheo García-Cortés i amb Sofía Cristo, curiosament, dues dones que ja han viscut en primer pla l'experiència de 'Supervivientes'. Casualitat? Algunes veus apunten a un possible sopar replet de consells de la seva filla i amiga de l'ànima a Bárbara Rey, abans de començar l'aventura.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari