El presentador Jorge Javier Vázquez de braços plegats i amb rostre seriós

Salten totes les alarmes: primer flirteig a la festa de benvinguda de 'Secret Story'

Julen i Sandra Pica passen a l'acció després del seu breu romanç

L'estrena de 'Secret Story' està generant molt d'enrenou, especialment per dos dels seus participants: Sandra Pica i Julen de la Guerra. Aquesta curiosa parella ha protagonitzat molts debats televisius i de fet, tots pensaven que en aquest concurs formalitzarien la seva història.

Sandra Pica va trencar la seva relació amb Tom Brusse, a qui va conèixer a 'La Isla de las Tentaciones' mentre aquest estava amb Melyssa Pinto. Però, de seguida, la catalana va començar a coquetejar amb l''extronista' de 'Mujeres y Hombres y Viceversa', encara que després va negar el romanç.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Per això, Julen es va sentir molt molest amb ella perquè sabia que no estava explicant tota la veritat i ell havia quedat en molt mal lloc. «Sandra li ha comentat a gent que estava il·lusionada, que no havia passat res, però que tenia aquesta il·lusió», va assegurar la comentarista Marta López.

La direcció de 'Secret Story' els ha proposat concursar junts per resoldre les seves diferències, i la veritat és que ja han signat la pau. És més, a la festa de benvinguda que va organitzar el programa van estar molt junts, cosa que van notar tots els seus companys.

Així doncs, lluny han quedat els problemes que els van distanciar en el passat, ja que ara sembla que són bons amics i els seus fans volen que facin un pas més. De fet, el jove sempre s'ha mostrat molt receptiu perquè ell sí que va reconèixer que se sentia atret per l'exnòvia de Tom Brusse.

«Jo et vull dir que no sé si en un futur tindrem alguna cosa, però jo estic molt orgullós de ser el teu amic. Has estat en una situació difícil, ho has sabut portar el millor possible i jo seré aquí a les bones i a les dolentes», declarava fa un temps.

Sandra Pica i Julen pugen la temperatura de 'Secret Story'

Julen de la Guerra sempre s'ha caracteritzat per ser un noi bastant tendre, qualitat per la qual ha estat molts anys a 'MYHYV'. «Tenia la intenció d'entrar com un paio dur, però no he estat capaç perquè ens portem molt bé», comenta sobre el seu acostament.

Sandra Pica està encantada d'haver-se reconciliat amb el madrileny i és conscient que en qualsevol moment podrien arribar a més. Durant aquella mateixa nit van ajuntar els llits i van intercanviar confessions fins que ella li va frenar en sec: «Millor no segueixis».

D'altra banda, els seguidors del programa estan encantats amb aquesta relació, especialment perquè ell té una legió de fans molt poderosa. En canvi, Pica ha d'anar amb peus de plom, ja que pagarà car qualsevol error pel fet que encara no ha aconseguit guanyar-se l'afecte de l'audiència.

Fins i tot l'antiga participant de 'La Isla de las Tentaciones' ha denunciat en més d'una ocasió les amenaces que ha rebut per les xarxes socials. Així que, és possible que el seu futur romanç amb l''extronista' serveixi perquè els espectadors canviïn l'opinió que tenien sobre ella.

Sandra Pica segueix recordant a Tom Brusse

No obstant això, Julen de la Guerra haurà de seguir lluitant contra el seu gran rival: Tom Brusse, el francès més famós de la petita pantalla. Sandra confessa que segueix pensant en ell i que vol ser la seva amiga malgrat que ja no estiguin junts.

«Li tinc afecte perquè he parlat amb ell més hores que amb ningú», confessa després de deixar clar que és una història tancada. El jove podria molestar-se amb aquestes paraules, ja que Tom sempre ha estat un dels seus grans obstacles.

«Vas donar a entendre que li deixaves una porta oberta. Això no és per si el dia de demà estem junts o no, és per tu», ha retret al principi del romanç.

No és cap secret que la concursant de 'Secret Story' ha estat molt enganxada a Brusse, ja que en cap moment s'ha esforçat a dissimular-ho. Però, la seva futura parella mai s'ha sentit còmode amb aquesta postura i quan s'assabenti que ho ha tornat a fer, podria molestar-se.