Què va passar fora de càmeres entre Rocío Flores i Carmen Borrego

La filla d'Antonio David Flores ho ha revelat a 'El programa de Ana Rosa'

Rocío Flores arribava trepitjant fort al plató d''El programa de Ana Rosa'. I ho feia carregant directament contra Carmen Borrego, amb unes declaracions que sentenciaven la filla de Maria Teresa Campos: «Ella s'ha marcat una exclusiva amb un tros de titular parlant de mi i no forma part de la meva família», opinava la filla d'Antonio David Flores, després que Carmen Borrego parlés sobre Olga Moreno.

La rèplica no va trigar a arribar a 'Viva la vida', quan la germana de Terelu es va defensar assegurant que, si parlava d'Olga, és perquè està a 'Supervivientes' i forma part de la seva feina. Després d'aquest encreuament de paraules, el cara a cara viscut dimarts passat a 'Tierra de nadie' entre Carmen Borrego i Rocío Flores va aixecar una gran expectació.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La trobada entre Carmen Borrego i Rocío Flores

'El programa de Ana Rosa' repassava la tensa trobada que es va viure al plató de 'Tierra de nadie' entra la filla de María Teresa Campos i la d'Antonio David Flores. Carmen Borrego i Rocío Flores es veien les cares després de l'encreuament d'acusacions de la setmana passada i la tensió entre les dues era més que evident.

En un moment de la gala, mentre Rocío estava debatent amb Rafa Mora, Carmen es va posar pel mig per fer referència a un comentari sobre José Antonio Avilés, el qual sortia en defensa seva. «Personalment no vaig entendre res del comentari del 'meu Avilés'», començava dient Rocío en relació amb les paraules de Carmen Borrego.

La neta de Rocío Jurado aprofitava la seva intervenció al programa dels matins de Telecinco per explicar el que havia passat i per què havia respost així a Carmen Borrego: «El primer, és que no estava parlant amb ella, estava parlant amb Rafa, ja que volia explicar-li una cosa referent al fet que Olga hagi estat parlant de nosaltres, i va saltar ella amb el seu comentari del 'meu Avilés'», afegia.

El fet que Carmen Borrego i Avilés ara tinguin una bona relació agafar per sorpresa Rocío Flores: «Li vaig dir: 'Doncs te'l regalo. No has comprat els seus arguments durant un any i ara sí que els compres'», confessava.

«Quan Avilés ha donat la cara per mi a 'Viva la vida', ells no ho han volgut comprar, i ara que es dona la volta a la truita...», opinava, deixant clar que, a persones com José Antonio Avilés i Carmen Borrego, «no les vull en el meu entorn».

El que va passar darrere de càmeres

Que la relació entre Carmen Borrego i la neta de Rocío Jurado no és bona, no és res nou. La filla de María Teresa Campos és una de les grans amigues de Rocío Carrasco i no s'ha tallat ni un pèl a l'hora de concedir exclusives parlant sobre la família de Rocío Flores. Les dues senten animadversió mútua i, per aquest motiu, el fet que coincidissin en un plató de televisió creava molta expectació.

Però una cosa és el que es veu davant les càmeres i una altra el que passa després. En aquest sentit, Rocío Flores ha volgut revelar com va ser la seva reacció en coincidir amb Carmen Borrego després de l'últim enfrontament públic. «Quan vaig arribar a plató la vaig saludar amb tota l'educació del món, amb un 'Hola, bona nit', em vaig asseure i no vaig tornar a creuar paraula amb ella, només el que es va veure ahir», confessava.

Ni Rocío Flors ni Carmen Borrego van intentar apropar postures per fer més suportable la seva col·laboració en el programa i es van limitar a quedar-se al seu lloc, sense que la sang arribés al riu, a excepció del comentari de la germana de Terelu, que va desconcertar la filla d'Antonio David Flores.


Comentaris

envia el comentari