'El foraster' tornarà a TV3 a partir de la tardor

El rodatge de l'espai d'èxit començarà en breu

'El Foraster', també podria ressentir-se de la mesura
Quim Masferrer, presentador del programa 'El Foraster' | TV3

‘El Foraster’ és un d’aquells programes que ha fet forat a TV3. El popular espai presentat per Quim Masferrer, però, va patir un sotrac important quan a finals de l’any passat la televisió pública catalana es veia obligada a fer una reestructuració important a causa de la darrera baixada de pressupost de la cadena.

El sotrac, però, sembla superat i ‘El Foraster’ tornarà a TV3. El programa, que es podrà tornar a veure a partir de la tardor, havia vist darrerament com TVE n’havia comprat els drets a la mateixa productora i estava gravant el mateix programa en castellà amb l’humorista manxec Pablo Chapella.

El rodatge d’’El Foraster’ començarà en breu

És el que ha anunciat avui TV3 a través d’un comunicat a la seva pàgina web. La cadena presidida per Vicent Sanchis ha relatat que el Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ha aprovat avui la contractació d'una nova temporada d’un dels programes «de més d’èxit i més estimats per l’audiència de TV3».

El programa, popular per moltes de les emotives històries que expliquen els catalans entrevistats, torna a la graella de Televisió de Catalunya després de cinc temporades en ruta pels pobles més petits de Catalunya.

'El foraster' ha aconseguir frenar Telecinco a Catalunya
'El foraster' en un dels seus programes | Cedida

 

L’espai presentat per Quim Masferrer, que es va estrenar el 25 de setembre del 2013, acumula més de 30.000 quilòmetres i ha visitat més de 60 pobles

El 22 de febrer de 2018, l’última emissió

TV3 va decidir aleshores deixar d'emetre el popular programa 'El Foraster', a causa dels problemes econòmics que patia la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). 

Així ho va anunciar, de fet, el mateix director de la productora Brutal Mèdia, Raimon Masllorens, a través del seu perfil de Twitter. «Malauradament el programa d'ahir va ser el darrer. La situació de TV3 no permet seguir amb la producció del 'Foraster'», comentava.


Comentaris

envia el comentari