IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Terelu, en guerra amb una presentadora de 'Sálvame': diu que ella ho faria millor

Laura Fa ha posat sobre la taula aquesta atrevida teoria

Terelu Campos al plató de 'Sálvame'
Terelu Campos col·labora actualment a 'Viva la vida' | Telecinco

'Sálvame' ha dedicat tot el seu temps a parlar de Terelu Campos en dues de les tardes d'aquesta setmana. Concretament, dimarts el programa va ser dedicat a connectar amb tots els col·laboradors confinats per recollir les opinions sobre el que pensen de la col·laboradora i antiga integrant de l'equip de 'Sálvame'.

Segons sembla, gairebé tots els seus companys la consideren supèrbia, classista i elitista, però molts coincideixen també que és una bona professional.

Aprofitant l'ocasió, i gairebé quan el programa estava acabant, van connectar des de plató amb Laura Fa, una de les grans detractores de Terelu i que sempre ha opinat sense embuts sobre tots els temes que li han exposat. Primerament, la catalana considera que Terelu ha quedat desfasada com a presentadora i que ara és molt millor col·laboradora que no presentadora.

En aquesta mateixa línia, ha afegit que creu que Terelu opina que seria molt millor presentadora de 'Sálvame' que Paz Padilla, una de les tres conductores de l'espai, al costat de Carlota Corredera i Jorge Javier Vázquez.

«Paz Padilla és una intrusa a 'Sálvame'»

Laura Fa, es va basar tota l'estona en suposicions i va afegir que creu que Terelu té a Paz Padilla com una intrusa en el sector, atès que ella és actriu i humorista i això podria desencaixar dins el format.

És important recordar que hi va haver un moment on Terelu va competir amb Paz Padilla i María Patiño per la cadira de presentadora, mentre Jorge Javier Vázquez s'absentava per vacances. Finalment, les dues últimes van aconseguir el lloc que va obligar a Terelu a conformar-se amb una cadira de col·laboradora, fins que va abandonar el programa.


Comentaris

envia el comentari