La foto de Susanna Griso de bon matí que impacta

La periodista catalana s'ha endut una gran alegria aquest dilluns

Susanna Griso a 'Espejo Público'
La periodista catalana s'ha endut una gran alegria aquest dilluns | Antena 3

El coronavirus ha capgirat el país obligant a canviar molts hàbits a què estàvem acostumats. La televisió, una de les grans distraccions de molts durant la quarantena, ha hagut de continuar emetent, tot i assumir molts canvis de programació i noves mesures per garantir la seguretat i salut dels professionals que hi treballen, davant i darrere de càmeres.

Abans que els presentadors es plantin a plató per entrar en directe, preparen la seva intervenció amb l'equip de redacció i passen per maquillatge i perruqueria per sortir a pantalla amb la seva millor cara i el 'look' més atractiu de cara als espectadors. Però precisament és d'aquests serveis dels quals han hagut de prescindir les televisions per no ser estrictament bàsics i necessaris a l'hora d'emetre els programes.

El retorn que més ha alegrat a Susanna Griso

Ara, després de dos mesos de confinament, els professionals de l'estètica tornen a la feina per millorar l'aspecte de les cares més conegudes del país. Precisament Susanna Griso ha publicat aquest dilluns a Instagram una foto de l'esperat retorn, amb dues companyes vestint el material de protecció adient mentre la maquillen i pentinen, imatge que contrasta amb la que publicava la periodista catalana anteriorment, amb un assecador de cabell a la mà, donant a entendre el que enyorava l'ajuda de les estilistes d'Antena 3.

El detall que no ha passat desapercebut 

Però tot i l'alegria de Griso per estar de nou acompanyada de les seves companyes, la foto que ha volgut compartir amb tothom està generant forta polèmica per un detall que no ha passat desapercebut. Els seguidors de la conductora d''Espejo Público' s'han adonat que entre tot el material de seguretat que porten les professionals, falta un element, els guants, i critiquen, entre altres coses, que sigui justament un dels indispensables.


Comentaris

envia el comentari