Chiqui es venja del seu exmarit fent pública una foto íntima

La publicació de l'exconcursant de 'Gran Hermano' ha generat forta polèmica

La publicació de l'exconcursant de 'Gran Hermano' ha generat forta polèmica | Telecinco

Chiqui ens ha deixat de pedra després d'unes provocadores publicacions a Instagram. La que va ser una de les concursants més mítiques de 'Gran Hermano', s'ha convertit en un popular personatge televisiu després de passar per diversos programes de Telecinco.

Recentment la col·laboradora ha tornat a 'Sálvame' per recuperar la feina de reportera, on a més ha parlat en detall de la ruptura amb la seva parella, Borja Navarro, a qui va arribar a considerar l'home de la seva vida. Després de sis anys d'anades i vingudes, la parella va trencar la relació arran d'una etapa molt complicada plena de conflictes.

La pròpia exconcursant de 'Gran Hermano' va revelar fa uns mesos a 'Sálvame' el motiu de la seva separació. «Van començar a haver-hi faltes de respecte continuades, coses que no s'han de tolerar, molt fortes», assenyalava Chiqui mentre confessava que s'havia vist obligada a trencar el seu matrimoni després de la primera infidelitat.

Lluita fotogràfica a Instagram

Després de decidir tallar en sec, Chiqui ha arrencat una etapa en solitari al costat de les seves dues filles, però a jutjar per les seves últimes publicacions, la col·laboradora no hauria passat pàgina del tot. El seu exmarit, en canvi, s'ha mostrat molt content a través de xarxes socials mostrant el nou canvi de vida que l'ha portat a perdre 13 quilos.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Un tracte és un tracte @takisesp #TakisCardia #FotoHot #InstaHot PD Que es notin els -13kg

Una publicació compartida de Borja Navarro (@borjanavarropro) el

Borja Navarro va publicar recentment a Instagram una fotografia sense roba per mostrar el seu radiant canvi físic, una publicació que hauria deslligat la set de venjança de Chiqui.

L'exconcursant, que també està molt contenta amb el seu cos i el seu nou canvi físic, va aprofitar la publicació del seu exmarit per contestar-li amb diverses imatges molt sensuals.

«Us acabo de pujar una altra foto del meu cul serrà, de les meves cames i dels meus pits, a veure què en dieu d'això. Ah sí que no són meus també, envejoses», assenyalava Chiqui en una de les seves publicacions.

 

Polèmica per l'autenticitat d'una foto

No obstant això, les fotografies no han estat exemptes de polèmica. Els dubtes d'alguns usuaris pel que fa a la veracitat de la primera imatge que va pujar, on només s'aprecia el seu cos per darrere, ha desencadenat tota una investigació per part de 'Socialité'.

Segons el programa de Telecinco, la imatge de Chiqui estaria treta d'Internet i no correspondria a la seva persona. Aquestes acusacions no han agradat gens a Chiqui, que ha tornat a publicar una altra fotografia de confirmació en la qual s'aprecia tota la seva figura.

«Bé, doncs hi ha teniu, perquè digueu que no és el meu Chiquiculo. Torno a reiterar que estic orgullosa del meu preciós cul brasiler i serrà», assenyala en la publicació. El que queda clar és que l'exconcursant de 'Gran Hermano' ha aprofitat les seves fotografies nua per mostrar a la seva antiga parella que ella també està molt contenta i en bona forma física.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bé doncs hi ha teniu perquè digueu que no és el meu Chiquiculo doncs voleu cul prendre cul, ara direu que és una altra tia o jo que es !! Tant me fa exactament igual i torno a reiterar que estic orgullosa del meu preciós cul brasiler i serrano.Ha qui li agradi bé ia qui no li donin més clar agua.toda persona s'ha de donar poder i de dir fins aquí avui a estat el meu, no sóc una tia 100 però tinc els meus atributs clar que si i espero que cada dona que se sent com (avui jo picada) per altres en comptes de donar suport i inventar posi en les seves xarxes una foto d'un tanga i posi #chiquiculo no hi ha dret i mira que jo no acostumo a pujar fotos d'aquest tipus però ara ho vaig a començar fer !! #gym #boxeo #happy #chiquiculona #barcelona #madrid #madridspain #love #feliz les dones hauríem de donar-nos suport més entre nosaltres no picar per fi que jo m'ho passo tot per hi ha ...... # gym #boxeo #cartagena #murcia #madrid #tanga #chiquiculo. Ara us poseu a buscar les 7 diferències entrevistes un i altre anem per déu que avorriment !!

Una publicació compartida de Almudena Martínez (@ chiquigh10) el


Comentaris

envia el comentari