ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya marca el pitjor cap de setmana de la pandèmia: 93.822 nous contagis

'Sálvame' fa pujar la temperatura en directe amb la foto íntima d'un col·laborador

L'afectat, però, no ha permès al programa mostrar la instantània, que posa la seva privacitat en perill

Imatge dels col·laboradors de 'Sálvame'
Els col·laboradors de 'Sálvame' ho tenen complicat per compaginar vida pública i privada | Twitter

Ser col·laborador de 'Sálvame' i tenir una vida privada és molt complicat si el que pretens és viure sense ensurts. Els tertulians del programa líder de Telecinco saben el que implica treballar en aquest format, però de vegades les enxampades són tan brutals, que acaben posant-los en primera fila, convertint-se ells mateixos en protagonistes de la tertúlia. Alguns com Antonio Tejado no han sabut aguantar aquesta situació i han optat per abandonar el programa abans del cop definitiu a la seva vida íntima.

La privacitat d'un col·laborador, en perill per una imatge sensible

Ara els focus apunten directament cap a un altre dels col·laboradors del programa. Jesús Manuel Ruiz ha aconseguit passar desapercebut, jugant sempre amb un perfil secundari però que li ha resultat factible, ja que no hi ha setmana que no aparegui com a mínim un cop a 'Sálvame'. Ara bé, aquesta discreció pot haver arribat al seu final, per l'aparició d'una imatge molt sensible del col·laborador, hauria començat a circular sense fre a Internet.

Kiko Hernández va advertir Jorge Javier Vázquez que tenia en el seu poder una imatge del col·laborador que podria fer-li molt de mal i alhora, podria arribar a comprometre la seva imatge pública. Aquesta foto que no s'ha mostrat als espectadors, sí que ha estat exposada a alguns dels seus companys, que han al·lucinat amb el contingut d'aquesta. Tot i que no s'ha detallat de què es tracta exactament, s'ha pogut intuir pels comentaris que han deixat anar que es parlava de les parts íntimes del tertulià. Comentaris referits a la mida, que no han deixat dubte sobre el que realment s'amagava.

Jesús Manuel Ruiz vol frenar la difusió de la foto

Davant l'enrenou causat amb la foto, el català Jorge Javier Vázquez li ha preguntat al seu col·laborador si permetria al seu programa a ensenyar-les a 'Sálvame  Tomate' amb un gran tomàquet que tapés el que no es pot veure. Aquesta sol·licitud ha estat rebutjada per part del protagonista de la foto i de moment serà impossible poder veure el seu secret més ben guardat. Temps enrere, una foto semblant de Kiko Matamoros va arribar a la redacció del programa, si bé en aquella ocasió tampoc va arribar a fer-se pública.


Comentaris

envia el comentari