▶️ DIRECTE 10:00h:

El govern explica com seran els ajuts a les empreses, autònoms i treballadors afectats per ERTO's.

La foto de Jordi González que confirma els pitjors rumors

El presentador podria estar travessant un mal moment

Jordi González presentant 'GH VIP' (08-12-2020)
El presentador podria estar travessant un mal moment  | GTRES

Jordi González està més que mai al focus dels mitjans, i no precisament per bones notícies. Des que va començar la nova edició de 'Supervivientes', els seguidors del 'reality' no han parat de comentar a la xarxa l'actitud del presentador català al capdavant 'Conexión Honduras'. La xarxa el veu apàtic, sense ganes aparents d'estar a plató, molt seriós i fins i tot, en alguna ocasió, li retreuen poc respecte cap a certs concursants i familiars.

«Continua igual d'insípid que la setmana passada. De veritat l'organització de 'SV' no li dona un toc d'atenció?», comenten a la xarxa després de la seva última aparició. «És el més 'soso' que van trobar per presentar 'Supervivientes'», diuen altres, assenyalant que sembla que no li agradi presentar el 'reality'.

La foto que ha fet saltar totes les alarmes

I és que els rumors que Jordi González no travessa un bon moment no es queden només amb els directes que protagonitza. Els seguidors analitzen també les seves fotos, en especial una que ha cridat l'atenció, perquè, segons alguns, «la cara és el mirall de l'ànima». Una imatge que el català ha compartit al seu Instagram ha donat peu que els usuaris es fixin en un aparent envelliment, a més d'un somriure forçat i una mirada trista.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

os espero a las 10 en @supervivientestv

A post shared by Jordi González (@jordiglez) on

Enyorança de Miami o envelliment?

Les especulacions es disparen, però hi ha una teoria que cobra més força que la resta: Jordi té la seva vida a Miami i haver d'estar treballant a Espanya podria ser un problema per a ell, en estar separat de persones molt importants a la seva vida. Aquesta podria ser la causa de la pena que molts asseguren que transmet.

D'altres, però, no van tant enllà i apunten a les conseqüències del pas del temps com a culpables de l'envelliment i aparició d'arrugues de Jordi González, que ja s'ha realitzat diverses operacions estètiques en els últims temps.

El català, de moment, no s'ha pronunciat al respecte, tot i que altres rumors insinuen que Mediaset podria prendre una decisió dràstica i plantejar-se substituir-lo per alguna cara coneguda, com Sandra Barneda, que ja té experiència en conduir el format.


Comentaris

envia el comentari