Lydia Lozano passeja amb la seva mare agafada del braç

La foto de Lydia Lozano i la seva mare que ha fet saltar pels aires 'Sálvame'

Un cop més, l'actitud de la col·laboradora és analitzada amb lupa

Madrid està travessant una situació epidemiològica molt delicada. Amb els contagis per la Covid-19 en uns nivells molt alts, la comunitat s'enfronta a la imposició d'unes mesures restrictives pel que fa a mobilitat es refereix. Unes mesures que van entrar en vigor el passat dissabte 4 d'octubre enmig d'una gran polèmica.

I això és precisament el que li genera Lydia Lozano a 'Sálvame', polèmica, després que hagin sortit a la llum unes comprometedores imatges que no la deixen en molt bon lloc. Un cop més, la periodista i col·laboradora se situa en el blanc dels seus companys després d'haver-la vist passejar amb la seva mare de 91 anys sense que la seva progenitora porti mascareta.

Lydia Lozano ha demostrat tenir debilitat per la seva mare a la qual sempre acompanya tot i els grans disgustos que dia rere dia s'emporta al programa. «La meva mare amb 91 anys es va haver de prendre un Lexatín, amb el mal que faig a la meva família, amb el mal que ja li vaig fer, no compensa ... Jo hauria d'estar boja perquè valguessin la pena aquestes nits sense dormir» va confessar la col·laboradora després d'unes de les seves polèmiques al plató.

Ara, un cop més, Lydia podria ser el focus de les crítiques. 'El Nacional' ha publicat unes imatges on es veu a la col·laboradora passejant al costat de la seva anciana mare, pacient de risc per la seva avançada edat, pels carrers d'una Madrid assetjada pel coronavirus. Una negligència que podria costar-li una costosa multa a la mare de la col·laboradora, ja que l'ús de la màscara és obligatori, però que es podria justificar per la dificultat que la dona pateix per respirar a causa de la seva edat.

Lydia Lozano passeja amb la seva mare agafada del braç
Lydia Lozano passeja amb la seva mare agafada del braç | GTRES

Vestida amb una camisa de flors, la mare de Lydia Lozano es recolza en el braç de la seva filla -que sí que porta mascareta - i en un bastó per poder caminar amb menys dificultat, una cosa molt complicada a jutjar per la cara de dolor i sofriment visible en ella.

Lydia, sempre tan pendent de la seva mare, ha decidit acompanyar-la en un passeig entre mare i filla seguides també de la dona encarregada de l'atenció de la seva progenitora. Tot i estar en plena pandèmia i de la situació tan delicada de la capital, no hi ha res que les impedeixi passar temps juntes.