La foto mai vista que acaba de publicar María Patiño de la seva boda íntima

La presentadora ho ha fet públic a les seves xarxes socials

María Patiño en ple 'Sábado Deluxe'
María Patiño ha penjat una foto molt emotiva | Telecinco

María Patiño i el seu marit Ricardo Rodríguez celebren avui el seu primer aniversari de noces. L'any passat, la parella va protagonitzar la bomba de l'estiu amb un matrimoni per sorpresa que va enxampar desprevinguda a la premsa del cor. Ningú s'esperava aquesta boda.

La periodista va contreure matrimoni amb l'actor i hostaler en una cerimònia íntima i secreta en una platja de Sri Lanka.

Tan sols tres dels seus companys de Telecinco coneixien els plans que tenia María Patiño per a aquestes vacances. Entre elles Mila Ximénez i Belén Esteban, que van arribar a mentir a altres amics per a mantenir les noces ocultes.

María Patiño celebra el seu primer aniversari de noces amb Ricardo Rodríguez

Després de l'enllaç i les vacances més felices de la seva vida, María Patiño va confessar que la boda havia estat completament espontània. «No tenia res planificat però ha estat tot meravellós, vaig arribar aquí i va coincidir que podien fer el que jo sempre havia somiat. Em van dir que em deixés portar, que ho deixés fluir i va fluir. No vaig imaginar que Sri Lanka anava a ser tan especial», havia revelat en el seu programa.

Aprofitant que es compleix un any de la cerimònia, María Patiño ha volgut rememorar aquell dia tan idíl·lic amb una fotografia inèdita en la qual s'aprecia la felicitat dels dos.


María Patiño i Ricardo Rodríguez apareixen els dos vestits de blanc amb un enorme somriure. La postal és d'allò més tendra i reflecteix a la perfecció l'amor tenen l'un per l'altre.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sólo te puedo decir que te amo @richorodriguez

Una publicación compartida por Maríapatiño (@mariapatino1508) el

«Només puc dir-te que t'estimo», ha escrit la periodista en el seu perfil d'Instagram. Queda clar que avui és un dia d'extrema felicitat per a María Patiño. A més, la presentadora de Telecinco celebra avui també aniversari.


Comentaris

envia el comentari