La foto del peu de Fani a 'La Casa Fuerte' de la qual tothom parla

Els espectadors es van adonar d'un petit detall al peu de la concursant

Estefania Carbajo a 'La Casa Forta'
Els espectadors s'adonen d'un detall als peus de Fani | Telecinco

Fani Carbajo és sens dubte la revelació de Telecinco. Després de convertir-se en la protagonista de 'La isla de las tentaciones', la seva carrera en els 'realities' de Mediaset s'ha disparat. A la recent polèmica protagonitzada per les seves ties, Raquel i Maite, i el seu possible treball com a 'Pretty Woman', se li suma una de nova que té a veure amb un detall del seu físic que havia passat desapercebut fins ara. Estefania té sis dits en un peu.

Durant el debat de 'La Casa Fuerte' del diumenge 28 de juny, va sortir a la llum un dels secrets més ben guardats de Fani que ha passat desapercebut tant per a les càmeres de 'La isla de las tentaciones' com per a les de 'Supervivientes' .

Mentre Fanies defensava de les acusacions que està rebent des de fora de la casa, ningú al plató es va adonar d'un petit detall en els peus descalços de la concursant. Mentre que un pla de la càmera recorria el cos d'Estefanía des dels peus fins al cap, algú des de casa es va fixar que hi havia sis dits al peu esquerre en lloc de cinc.

La notícia ha corregut com la pólvora a les xarxes socials, on molts usuaris es pregunten si en realitat hi ha sis dits en el seu peu esquerre o es tracta d'alguna classe d'il·lusió òptica. «Soc l'única que li veu sis dits?» publicava una usuària, adjuntant la foto en què realment es poden comptar sis dits.

Després d'un estudi minuciós de les fotos publicades a les xarxes socials de Fani  , No es pot apreciar si realment compta amb un dit més, ja que en totes les fotos surt amb els peus tapats. Tampoc han pogut ser captats durant la seva participació a 'La isla de las tentaciones' i 'Supervivientes'. Tot un misteri que farà parlar en els directes i que només Estefanía pot resoldre.


Comentaris

envia el comentari