La foto 'de la vergonya' amb Rocío Carrasco indigna Carlota Corredera

La presentadora de 'Sálvame' ha reaccionat visiblement ofesa en xarxes socials

Des de fa setmanes, Rocío Carrasco és la protagonista indiscutible de la televisió, concretament, des que va començar a emetre's la seva sèrie-documental amb la qual, després de vint anys callada, ha decidit trencar el seu silenci. Amb aquesta ha narrat la seva veritat i no la qual el seu exmarit (Antonio David) ha explicat de plató en plató i de revista en revista.

Així, ha explicat els presumptes maltractaments que ell li va infringir, les mentides i infidelitats d'aquest i fins i tot la pallissa que li va propinar la seva filla. El seu punyent testimoni ha propiciat que es generi el que es coneix com a 'efecte Rocío', i també que moltes persones la creguin i li donin el seu suport.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

No obstant això, hi ha altres que estan arremetent durament contra ella perquè l'acusen de mentir i de parlar únicament per diners, alhora que donen suport al seu ex. Precisament entre els detractors de Carrasco hi ha un col·lectiu que l'ha seguit aquests dies donant lloc a una imatge que cal repudiar. I això és precisament el que ha fet Carlota Corredera quan l'ha vist, és a dir, l'ha rebutjat de manera realment vehement en xarxes.

La foto 'de la vergonya'

Aquests passats dies, Rocío Carrasco va haver d'acudir al jutjat número 3 d'Alcobendas per un assumpte pendent amb el seu ex i va traslladar-se al costat del seu advocat, i a l'hora d'arribar es va topar amb molts mitjans i gent que havia acudit a mostrar-li el seu suport.

Tanmateix, també va haver de trobar-se amb una cosa gens agradable, en concret, amb diversos individus pertanyents a un col·lectiu masclista que no van dubtar a perseguir-la en tot moment. I ho van fer portant unes pancartes a manera de senyals, on podia llegir-se la frase 'Stop feminazis'. És més, fins i tot li van col·locar un micròfon fals amb aquest mateix lema quan va atendre amablement a la premsa.

Rocío Carrasco, explicant-al costat del seu advocat a les portes de l'Jutjat número 3 d'Alcobendas
Diversos individus van seguir a Rocío Carrasco amb pancartes de 'Stop feminazis' | GTRES


Carlota Corredera reacciona 

Nombrosos mitjans de comunicació van fer-se ressò del qual li havia passat a Rocío i també ho van fer les xarxes socials, on es van mostrar imatges d'ella sent seguida pels esmentats individus. Carlota Corredera, presentadora de 'Sálvame' i dels programes en què s'emet la docu-sèrie de Rociíto, també ha reaccionat. De fet, si s'escau, ha utilitzat el seu compte a Twitter per carregar durament contra la situació que la filla de Rocío Jurado ha viscut.

Així, ella s'ha mostrat tan vehement com ho està sent contra els qui no creuen el testimoni de maltractament de Carrasco a través del següent missatge: «No compartiré la foto de la VERGONYA, la qual s'ha produït aquest matí als jutjats d'Alcobendas amb Rocío Carrasco. No la callareu, no ens callareu». Un contundent missatge en què ha afegit: «STOP maltractadors, STOP masclistes, STOP negacionistes, STOP oportunistes. Rocío, jo sí que et crec».


Carlota rep el suport de multitud de ciutadans

La publicació de Carlota Corredera carregant contra aquests masclistes no ha deixat indiferent a ningú. Així, els detractors de Carrasco l'han atacat durament, però alhora ha sigut molt aplaudida en xarxes socials pels qui creuen a Rocío. I és que ha aconseguit més de 4.400 'm'agrada' o més de 1.000 'retuits'. Això sense passar per alt que ha aconseguit nombrosos missatges donant suport la seva postura, on mostra d'això són els següents:

  • «Sempre amb Rocío. Que res ni ningú silenciï la seva veu, la veu de tantes i tantes dones que segueixen callades per por».
  • «Bravo per tu Carlota i un milió de gràcies per tot el suport a Rocío i a totes les dones que són maltractades».
  • «Estic amb tu i cal seguir avançant. Tinc la sensació que en aquests dos últims anys n'hem retrocedit vuit. La gent s'ha pres el tema del maltractament com a arma política i està sortint el qual hi havia a les clavegueres».
  • «Bravo Carlota! Ets la millor. Et dono suport en tot».
  • «Estem indignades la meva mare i jo. El presumpte maltractador és a casa veient la televisió, tan tranquil i les dues víctimes al carrer enfrontant-se a l'opinió pública. I el focus no es posa en ell. Gràcies per les teves paraules, Carlota».

Comentaris

envia el comentari