Susanna Griso a 'Espejo Público'

Filtren una polèmica foto de Susanna Griso que corre com la pólvora per Antena 3

S'han recopilat imatges del passat d'alguns rostres televisius i la de Susanna Griso ha deixat impactat a tothom

El passat sempre torna i el de Susanna Griso ho ha fet amb una gran potència. És evident que les peces audiovisuals s'han convertit en el principal mitjà per a observar l'evolució i creixement de les persones.

És més, tots els treballadors dels mitjans de comunicació que exposen la seva imatge davant les càmeres estan sotmesos a les comparacions temporals. De fet, en moltes ocasions, es fa ús de l'hemeroteca per observar com han crescut les personalitats rellevants dels mitjans professionals.

A través de les imatges, hem pogut comprovar l'experiència que han anat adquirint al llarg dels anys i les taules que s'han consolidat en la seva trajectòria professional.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

No obstant això, un dels aspectes que més interès suscita en l'audiència és el canvi i transformació física dels presentadors i col·laboradors dels diferents programes. I és que es pot apreciar el pas del temps i l'impacte que té en les persones.

Aquesta setmana, una secció del diari 'Marca' ha volgut rescatar imatges del passat d'alguns rostres mítics de la televisió. I el resultat publicat ha deixat els lectors bocabadats amb una foto de la presentadora.

Susanna Griso, el seu canvi radical a través d'una polèmica foto

Un dels articles que millor acceptació tenen per part del públic és el que mostra l'abans i el després dels famosos. I és que les ganes de comentar i comparar imatges s'apodera d'una audiència crítica que no dubta a accedir-hi.

Aquesta setmana, la secció 'Tiramillas' del diari esportiu per excel·lència ha decidit compartir un àlbum ple de fotografies del passat. A través d'elles han volgut fer un petit homenatge al canvi que ha experimentat algunes de les cares més visibles de la societat espanyola.

La seqüència fotogràfica està acompanyada d'un títol d'allò més cridaner que evidencia el contingut que es trobarà dins: «Tots tenim un passat i els presentadors de televisió també».

A través d'aquest àlbum han volgut fer un recorregut i il·lustrar com van ser els presentadors de televisió en els seus orígens. A més, han realitzat una composició amb la imatge actual per evidenciar, més encara, la metamorfosi temporal i també despertar la curiositat, ja que han assegurat que alguns d'ells estan irreconeixibles.

Al llarg del reportatge han volgut oferir la imatge de molts sense tenir en compte la seva procedència ni cadena per a la qual treballen. Entre ells es troba Matías Prats, Pedro Piqueras, Ana Rosa Quintana o Pablo Motos.

No obstant això, una de les persones que ha cridat poderosament l'atenció de l'audiència ha sigut Susanna Griso. I tot perquè la presentadora d''Espejo Público' apareix des dels seus orígens i ningú dona crèdit a l'esmentada fotografia.

Aquesta és la portada amb què presenten la publicació i en ella s'aprecia a uns joves Piqueras i Ferreras. Tot i això, la jove del centre, per molt desgavellat que sembli, és la periodista en qüestió.

Molts han al·lucinat amb l'abans de la presentadora i han assegurat que no s'assembla en res a ella. És més, molts tuits apunten que el medi s'ha equivocat en triar la foto i que no és ella, ja que no guarda cap semblança.

Per descomptat, la imatge que tenia en els anys 90 és molt diferent de la que té actualment. De fet, costa molt trobar algun detall que indiqui que són la mateixa persona.

A més, fonts properes a ella asseguren que no li ha fet gens de gràcia que aquesta foto hagi sortit a la llum i està bastant enfadada. Fins i tot, afirmen que les ha titllat de traïdores i de molt mal gust.

Així doncs, sense cap mena de dubte, a ningú li agrada que es vegin fotografies seves del passat, però és un peatge que s'ha de pagar si exposes la teva imatge públicament.